RING OSS 0500-49 90 00

info@knistad.se

Knistad 1 541 92 Skövde

Boka online Kontakt

Herrgårdsbloggen

Till bloggen

Efter mässa, priser och fest så har man lite fullt upp.

Ibland behöver man faktiskt vila också, fredagen blev inte många knop.

Ni som läst mina andra inlägg förstår att jag haft lite mycket för mig. Så helgen blev lugn. På Knistad Herrgård har det självklart varit full fart med Alla hjärtansdag och allt, bröllop, över 200 brunch gäster och 100 på middag, så har mina medarbetare haft fullt upp. Själv passade jag på att sticka upp till möbelmässan tur och retur på Lördagen. Det är väll inte att fysiskt vila men mentalt var det intressant och roligt! Jag har ju dragit igång ett samarbete med Jonas Bohlin, vi skapar ju äppelbyn ihop. Jonas ställde ut stolar och lampor på mässan. Offecct som är ett fantastiskt företag från Tibro var också på plats. Mikael Darheden från Offecct har blivit en vän och Kurt Tingdal som är VD är också en förebild. På kvällen skulle en av mina bästa vänner vara med i melodifestivalen, Patrik Isaksson, Han, Tommy Nilsson och Uno Sveningsson skulle tävla. Det gick ju inte så bra MEN Patrik är en av de snällaste jag träffat och Uno Sveningsson känner jag inte så väl men han är super trevlig. Så för mig är de vinnare!