RING OSS 0500-49 90 00

info@knistad.se

Knistad 1 541 92 Skövde

Boka online Kontakt

Herrgårdsbloggen

Till bloggen

En rolig dag på jobbet!

Vilka fantastiska medarbetare jag har, ibland är jag inte klok :)

En dag med nästan bara siffror och administration. Tisdagen innebär mycket planering, varje tisdag har vi tisdagsmöte, ett möte där vi går igenom veckan gäster noga och nästa veckas gäster lite mindre noga. Det är många olika aktiviteter på gång på Knistad just nu. Fredag har vi en TV sänd After Work på Knistad Herrgård, After Work med Håkan Eng. På Lördag har vi ett stort kulturevent, det är starten för en ny avdelning och nytt företag Knistad Culture. På Söndag har vi vårmöte för golfklubben.

Det är mycket som skall planeras, skall jag vara ärlig är inte planering och detaljer min starka sida. Jag har mycket att lära kan jag säga. Ett exempel som höll på och stå mig dyrt var installationen av vårt nya vapenskåp. Det är nämligen hårda regler och vi var tvungna att uppgradera vår vapenförvaring. Jag köpte ett stort vapenskåp och mina kollegor i verkstaden undrade om jag mätt ordentligt. Jag sa att det är inga problem. Sedan fick jag ett fotografi i mobilen från Adrius, de höll på att installera vapenskåpet, det saknades 5mm, 5 mm är riktigt mycket när en sak väger 1 ton och skall flyttas in.