RING OSS 0500-49 90 00

info@knistad.se

Knistad 1 541 92 Skövde

Boka online Kontakt

Herrgårdsbloggen

Till bloggen

En svårighet med att driva Herrgård

Att ha tid för vänner, familj och nära o kära

Det är helt underbart att ha ett jobb som man älskar, att ha en plats som man tycker är vacker, medarbetare man är stolt över och en ”produkt” som man bara vill att folk skall uppleva. Det är få förunnat att ha det som arbetsplats. Det är dock lätt att man glömmer hur viktigt det är att hålla kontakt med sina vänner och familj. Just nu har jag ständigt dåligt samvete att jag inte träffar min mamma och pappa tillräckligt mycket. Tur är att de börjat spela golf, så fort våren kommer, kommer de till hit och spelar golf. Då träffar jag dem mycket. I övrigt har jag inte så många vänner, just pga att jag alltid jobbat mycket. Genom jakten har jag lyckats få nya vänner och faktiskt också lyckats hålla kontakten med gamla. Varje år i Januari har jag därför en kompisjakt där jag och min bästa vän Andreas Lindgren bjuder in vänner till ett dygns gemenskap och jakt. Här kommer lite bilder från senaste jakten!

Ta hand om Er och försök hinn med de som betyder mest också.