Diggiloo-paket

Boka ett Diggiloo-paket den 3 augusti med entré-biljett, middag, övernattning och annat smått och gott.


Den 3 augusti – mitt i högsommaren kommer Diggiloo åter till Skaraborg och har sin fartfyllda 3-timmarsshow på segelsällskapets ställplats i Karlsborg endast 30 minuter från Herrgården. Vi erbjuder ett härligt showpaket med grillmiddag, picknickpåse, parkett-biljett, transporten till och från showen, kvälls-vickning samt del i dubbelrum och frukostbuffé.

Ni bor i en av våra flyglar i herrgårdsinspirerade rum. På herrgårdsbyggnadens härliga terass serveras grillmiddagen innan konserten. Därefter får ni med er en picknick-påse och vi kör er till spelplatsen. Vid återkomsten till Knistad serveras en kvällsvickning.

Pris: 1695:- med parkett biljett. Då ingår entré-biljett, grillmiddag buffé mellan 16,00-17,00, picknick-påse,  transport till och från showen, vickning, övernattning i dubbelrum samt frukost.

Kl. 17 går bussen till showen och hemfärd blir när showen är över. Vid återkomsten till herrgården serveras vickning och baren är öppen ifall ni vill fortsätta kvällen.

Enkelrumstillägg 250:- /pers.

Kom en dag tidigare eller förläng din vistelse med en extranatt – För 850:-/pers får du en 3-rätters middag, övernattning i dubbelrum och frukost. Bokas i samband med ditt Diggiloo-paket

 

Förfestpaket – för dig som bor nära

Starta Diggiloo-festen på Knistad med vår grillbuffé. I förfestpaketet ingår grillbuffé, picknickpåse och biljett i det gröna. Transport till och från spelplatsen kan bokas fritt i mån av plats.

Pris 795:- /pers

 

 


Bokningsförfrågan Diggiloo-paket

Ring gärna: 0500-49 90 00

Vi hjälper dig!