Förgyll relationen med en romantisk weekend

När gav ni er senast tid att bara njuta av varandra? Tog en sovmorgon eller bara satt och pratade över en långfrukost?


Unna dig och den du har kär en lugn och stämningsfylld, romantisk weekend på Knistad Herrgård.

Låt varandra stå i fokus och skäm bort er i vår rofyllda miljö med god mat och underbara natur. Ni ska komma hit och njuta!

Ta en promenad i herrgårdens omgivningar eller läs en bok i en av våra salonger. Eller passa på träna i vårt gym som ni har fri tillgång till. Ni bor i herrgårdsinspirerade rum dären flaska champagne och praliner väntar.

Välkomstfika väntar vid er ankomst och ni kan sitta i salongerna eller njuta framför brasan. Innan en tre-rätters festmiddag serveras i vår matsal, serveras en fördrink i herrgården.  Ni har även möjlighet att besöka vår vinkällare från 1300-talet. Efter middagen får ni en ostbricka med ett glas champagne i en av våra salonger.

På morgonen står en generös frukostbuffé uppdukad. Hembakade frallor, muffins och färskpressade juicer är bara några av alla smakfullheter. Vill ni fylla ert besök hos oss med aktiviteter så finns det mycket att göra. Vår 18-håls golfbana eller Knistads egna cyklar för att ta er runt i omgivningarna är bara några exempel.

Varje fredag och lördag i oktober och november tänder vi upp våra vedeldade karbad och bastu, så välkommen att ta ett värmande dopp under bar himmel.

I paketet ingår:

Champagne och jordgubbar, samt lån av badrock på rummet

Välkomstfika

Fördrink

3-rätters middag

Ostbricka med ett glas vin efter middagen i en av våra salonger

Övernattning i dubbelrum inkl. vår stora frukostbuffé

Paketet kostar 1595:-/pers

Nyhet våren 2017 – Boka massage och behandlingar på plats. Vill du njuta lite extra av din vistelse så varför inte boka en behandling eller en mjukgörande massage. Boka din tid i receptionen eller på Boka online: Tinas hud och massage


Bokningsförfrågan Förgyll relationen med en romantisk weekend

Ring gärna: 0500-49 90 00

Vi hjälper dig!