Herrgårdsgolfen 2-3 augusti

Nu är det dags att boka in er på vår populära Herrgårdsgolf med 2-dagars golftävling, middag, övernattning och underhållning av bandet Janes Bomb.


Spela årets partävling på Knistad Herrgård 2-3 augusti. Torsdagen den 2 augusti startar tävlingen med en kanonstart kl. 11.00 som är en fyrboll-bästbollstävling. Vid 16-tiden är första dagens tävling klar och ni kan inta svalkande dryck på terrassen precis bredvid 18:e green. Klockan 19.00 dukar Knistad Herrgårds duktiga kockar upp för en riktigt klassisk grillbuffé. Under kvällen står bandet Janes Bomb för underhållningen. Vi ser fram emot en härlig kväll med god stämning och mycket prat och skratt och säkert en och annan dans.

Efter att Ni sovit ut i en av flyglarna i princip mitt på banan och ätit en gedigen herrgårdsfrukost är det dags för andra dagens tävling. Tävlingen – en greensome- börjar med kanonstart kl. 9.30.

Prisutdelning sker under kvällen efter första dagens tävling, sedan direkt efter andra dagens runda för det totala resultatet.

Pris endast 1795kr per person i dubbelrum.

I paketet ingår: 2 tävlingar med fina prisbord, grillmiddag med underhållning, övernattning och frukostbuffé

Bor ni långt bort eller bara vill ha en extra sovmorgon kan ni boka till en extranatt onsdag-torsdag för endast 400:-/pers i dubbelrum inkl. frukost.

Enkelrumstillägg 250:-/natt

 

 


Bokningsförfrågan Herrgårdsgolfen 2-3 augusti

Ring gärna: 0500-49 90 00

Vi hjälper dig!