Herrgårdspaket

Unna dig en lugn och stämningsfylld herrgårdsweekend tillsammans med dina nära & kära hos oss på Knistad Herrgård.


Unna dig en lugn och stämningsfylld herrgårdsweekend tillsammans med dina nära & kära hos oss på Knistad Herrgård med anor från 1300-talet. Ni bor i herrgårdsinspirerade rum där choklad och ett mousserande vin väntar.

Välkomstfika väntar vid er ankomst och ni kan sitta i salongerna eller njuta framför brasan. Innan en tre-rätters festmiddag serveras i vår matsal, serveras en fördrink i herrgården. Ni har även möjlighet att besöka vår vinkällare från 1300-talet.

På morgonen står en generös frukostbuffé uppdukad. Hembakade frallor, muffins och färskpressade juicer är bara några av alla smakfullheter. Vill ni fylla ert besök hos oss med aktiviteter så finns det mycket att göra. Vår 18-håls golfbana eller Knistads egna cyklar för att ta er runt i omgivningarna är bara några exempel.

I herrgårdspaketet ingår: Välkomstfika, mousserande och choklad på rummet, fördrink, 3-rätters middag, övernattning i dubbelrum och frukost.

Pris för herrgårdspaketet är  från 1395:-/person och natt i dubbelrum. Enkelrumstillägg 250 kr.

Varje fredag och lördag i januari och februari tänder vi upp våra vedeldade karbad och bastu, så välkommen att ta ett värmande dopp under bar himmel.
Boka massage och behandlingar på plats. Vill du njuta lite extra av din vistelse så varför inte boka en behandling eller en mjukgörande massage. Boka din tid i receptionen eller på Boka online: Tinas hud och massage


Bokningsförfrågan Herrgårdspaket

Ring gärna: 0500-49 90 00

Vi hjälper dig!