Vinter-mys på herrgård

I januari och februari erbjuder vi ett härligt paket med vinter-mys hos oss på Knistad Herrgård. När det är mörkt och kallt så passar det bra att få mysa till det med en härlig herrgårds-vistelse.


Vid er ankomst är eftermiddags-fikat framdukat med kaffe/the och godsaker. För en extra lyxigare känsla står mousserande och choklad och väntar på ert rum. Framåt kvällen serveras en 3-rätters middag i vår välrenommerade restaurang som är med i White Guide. Ni bor i flyglarna och på morgonen serveras en stor frukostbuffé i herrgårds-byggnaden.

Ta med skidorna och åk ett varv i de vackra konstsnö-spåren på Billingen. Vid god tillgång på snö finns det även ett skid-spår på vår egen golfbana.

På eftermiddagarna tänder vi våra vedeldade karbad och bastu så ta med badkläder och kryp ner i värmen och koppla av under bar himmel och bara njut. Ni har även tillgång till vårt gym om ni önskar lite mer aktivitet.

Pris 995:- per natt/person inkl. eftermiddags-fika, mousserande och choklad på rummet, 3-rätters middag, övernattning i dubbelrum och frukostbuffé.

Enkelrumstillägg 250:- per natt

Erbjudandet gäller onsdagar, torsdagar, fredagar och lördagar i januari och februari.


Bokningsförfrågan Vinter-mys på herrgård

Ring gärna: 0500-49 90 00

Vi hjälper dig!