RING OSS 0500-49 90 00

info@knistad.se

Knistad 1 541 92 Skövde

Boka online Kontakt

Stämningsfullt julfirande på Knistad Herrgård

Kom till oss och fira en traditionell jul i herrgårdsmiljö. Slipp julstäd och matlagning och låt oss sköta allt runtomkring medan ni får chansen att verkligen njuta av stämningen.

Vårt värdpar för julhelgen är våra certifierade tomtemor och tomtefar som kommer göra sitt yttersta för att ni sa ha det bra hos oss.

Vi erbjuder ett paket med allt ni kan önska så som pyntning av granen, skinkprovning, julbord, Kalle Anka och mycket mer för att ni ska få en så härlig helg som möjligt tillsammans med oss.

Ni ankommer den 23 December och då står jul-fika och väntar på er. Därefter pyntar vi granen under sång och tjim med tomtarna i vår festvåning och avnjuter glögg och julgodis. Framåt kvällen serverar vi en 3-rätters middag i Vinterträdgården och därefter blir det skinkprovning i Herrgårdsköket.

På julaftons morgon startar ni dagen med vår gedigna julfrukost. Framåt dagen dukar vi upp ett stort klassiskt julbord med traditionella julrätter blandat med egen skjutit vilt samt lokala råvaror. På eftermiddagen serverar vi glögg och Kalle Ankas jul visas i Herrgården. Självaste tomtefar dyker upp med paket till alla snälla julfirare. På kvällen finns en mindre kvälls-buffé framdukad.

På juldagen har ni möjlighet att åka på julotta i en närliggande kyrka. I herrgården serveras lunch och fika finns framställt under hela eftermiddagen. På kvällen serveras en 3-rätters middag. Efter middagen kan ni mysa vidare med kaffe i våra salonger från 1700-talet.

På annandagen står frukosten redo att intagas innan er avresa hem påbörjas.

Varje eftermiddag är våra vedeldade badtunnor och bastu varma så ta med badkläder för ett julebad under bar himmel. Vårt värdpar Tomten och Tomtemor håller olika aktiviteter under dagarna och tomtemor har med sina djur, såsom minihästar och får.

Paketpriser:

3 nätter med ankomst 23/12 och avresa 26/12 – 5500:- per person inkl allt ovanstående

2 nätter med ankomst 23/12 och avresa 25/12 – 3900:- per person inkl 3-rätters middag den 23/12, hela julaftons programmet, två övernattningar samt två frukostar.

1 natt med ankomst 24/12 och avresa 25/12 – 2500:- per person inkl. julbord, eftermiddagsfika, kvällsbuffé, övernattning samt frukost

Barnpriser  6-12 år halva priset, 0-5 år 350:-/natt

Enkelrumstillägg 250:-/natt

 


Bokningsförfrågan Stämningsfullt julfirande på Knistad Herrgård

Ring gärna: 0500-49 90 00

Vi hjälper dig!