Konsert-paket med GES

Boka ett konsert-paket 16 augusti med GES - Anders Glenmark, Thomas "Orup" Eriksson och Niklas Strömstedt. Kan det bli bättre?


Så här säger artisterna: Med ett underbart band, en fantasifull produktion och en låtlista som svämmar över av spelsug kan vi knappt vänta tills vi får ge oss ut på vägarna och möta all fantastisk publik igen, på alla vackra spelplatser runt om i landet. Det handlar fortfarande om lust och nu är den om möjligt ännu större.

Den 16 augusti – mitt i högsommaren kommer GES till Skövde och har sin fartfyllda konsert Boulogner-parken endast 15 minuter från Herrgården. Vi erbjuder ett härligt konsert-paket med grillmiddag, picknickpåse, entrébiljett, transporten till och från showen, övernattning i dubbelrum och frukostbuffé.

Ni bor i en av våra flyglar i herrgårdsinspirerade rum. På herrgårdsbyggnadens härliga terass serveras grillmiddagen innan konserten. Därefter får ni med er en picknick-påse och vi kör er till spelplatsen.

Pris: 1695:- Då ingår entré-biljett, grillmiddag buffé mellan 17,00-18,00, picknick-påse,  transport till och från showen, vickning, övernattning i dubbelrum samt frukost.

Kl. 18,30 går bussen till konsert-området och hemfärd blir när konserten är över. Vid återkomsten till herrgården är baren öppen ifall ni vill fortsätta kvällen.

Enkelrumstillägg 250:- /pers.

Kom en dag tidigare eller förläng din vistelse med en extranatt – För 850:-/pers får du en 3-rätters middag, övernattning i dubbelrum och frukost.

Bokas i samband med ditt Konsert-paket

 

 


Bokningsförfrågan Konsert-paket med GES

Ring gärna: 0500-49 90 00

Vi hjälper dig!