Midsommargolfen

Fira midsommar på Knistad Herrgård och spela den årliga midsommargolfen. Bokas i paket med två övernattningar och härliga middagar.


Klassiska Midsommar golfen 22 juni 2018 två-nattspaket

De senaste åren har det varit fullbokat med fantastiskt härlig stämning på hela herrgården. I år upprepar vi erbjudandet med ett kanonpris för två nätter. Kom redan på torsdagen och njut av en 3-rätters middag som startar kl. 19,00 och kom i stämning med Jerkers musik-quiz från bandet Janes Bomb.

På midsommarafton startar vår Greensome Mix-tävling kl. 10,00. Efter tävlingen står våra vedeldade karbad och bastu varma för ett dopp under bar himmel. Så glöm inte att ta med badkläder. På kvällen tänder vi grillarna och kl. 18,00 serverar en välsmakande grillmiddag med underhållning av bandet Janes Bomb på terrassen med utsikt över golfbanan.

Boka två nätter – torsdag-lördag

Specialpris: 2890:- per person, detta ingår – två övernattningar, två frukostar, en 3-rätters middag med musik-quiz, en grillmiddag med underhållning av bandet Janes Bomb, en greenfee på torsdagen, en tävling

Förboka ett dryckespaket till specialpris 200:-. Då ingår 1 snaps och 2 öl el 2 glas vin.

Boka en tredje natt, lördag -söndag till specialpris: 995:-/pers för golfpaket eller 500:-/pers för övernattning med frukost

Varmt välkomna!

Avbokningsregler: Fri avbokning fram till en vecka innan ankomst. Avbokning senare än detta full debitering. För grupper om 5 rum eller mer fri avbokning senast 3 veckor innan ankomst.


Bokningsförfrågan Midsommargolfen

Ring gärna: 0500-49 90 00

Vi hjälper dig!