Må bra-paket

Nu erbjuder vi ett Må bra-paket med helpension och en välgörande behandling på Knistad Herrgård.
En perfekt start på helgen eller varför inte lite vardagslyx mitt i veckan.


Kom som ett par eller ett gäng och ha det mysigt på vår härliga herrgård med flera olika behandlingar att välja mellan och avsluta sedan kvällen med en välsmakande 3-rätters middag. Paketet innehåller allt som behövs för en lyckad avslutning på ett tuff arbetsvecka eller lite vardagslyx mitt i veckan. Vi erbjuder paket med både 30, 60 och 80 minuters behandlingar.
I samarbete med Tinas hud och massage kan vi nu erbjuda behandlingar på plats på Knistad Herrgård, läs mer om Tina här: Tinas hud och massage

Checka in på eftermiddagen och ta en kopp kaffe med hembakat i en av våra salonger eller framför brasan. Ni bor i en av flyglarna och på rummet står vin och en snackstallrik och väntar på att avnjutas. Där finns även badrockar och tofflor att låna. Därefter väntar en skön behandling. Ni har även fri tillgång till både gym och bastuavdelning innan och efter din behandling. På kvällen serveras en 3-rätters middag i herrgården. Efter middagen kan ni njuta av något gott att dricka framför brasan i baren.

Detta ingår i paketet: Behandling, eftermiddagsfika, vin och snackstallrik på rummet, 3-rätters njutningsfull middag, övernattning i dubbelrum och frukostbuffé
Må bra-paket med 30-minuters behandling 1795:-/pers.

Välj mellan följande behandlingar:
Massage – skräddarsy din massage efter behov – 20 minuter
Sköna Fötter –  Fotbad, peeling och en avkopplande längre fotmassage
Ansiktsbehandling express – Maximalt resultat på minimal tid
Body scrub – Härlig kroppskrubb med havssalt-kristaller som tar bort döda hudceller, avlsutning med mjukgörande kräm innehållande scheasmör

Må bra-paket med 60-minuters behandling 1995:-/pers

Välj mellan följande behandlingar:
Massage – skräddarsy din massage efter behov
Pedikyr 60 minuter – Fotbad, nagelvård, fila och borttagning av förhårdnader, fotmassage, fotkräm
Ansiktsbehandling – Rengöring, peeling, brynplock, ånga och porrengöring eller serum och ansiktsmassage, ansiktsmask och avslutande krämer.
Scrub och massage – Behandlingen inleds med peeling på hela kroppen som tar bort döda hudceller och får igång cirkulationen. Efter duschen får du en skön kropps massage. Ansiktet får peeling, massage och avslutande kräm. En skön och avslappnande behandling.
Magnesium kur – Helkroppsinpackaning med magnesium olja och lera samt avslutande kroppslotion. Bra vid stress, muskelkramper, dålig sömn, oro.

Må bra-paket med 80-minuters behandling 2195:-/pers

Välj mellan följande behandlingar:
Lymfmassage – Lymfmassage stimulerar lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter på ett effektivt sätt ur kroppen. Lymfmassagen består av strykningar, djupandning och lätta tryck i lymfflödets riktning och ibland något djupare grepp för att lösa upp stopp och fibroser. Behandlingen blir därför en blandning av strykningar i lymfflödets riktning, muskelmassage, andning och tryck.
Ansiktsbehandling – Vår klassiska behandling som innehåller allt! Rengöring, peeling, brynplock, ånga, porrengöring, serum, ansiktsmassage av ansikte, hals och dekolletage, ansiktsmask och avslutande krämer.
Alginpackning – Utrensande och näringsrik inpackning med havsalger som kan öka svettningen och rensa ut slaggprodukter.

Boka via bokningsförfrågan nedan eller mail: info@knistad.se eller via telefon 0500-499000.

Ange vilket paket och behandling ni önskar så bokar vi in allt åt er.
Paketet är bokningsbart med ankomst onsdag – lördag.

Enkelrumstillägg 250:-/natt

Berätta gärna om du är allergisk mot något eller gravid, allt för att behandlingen skall bli så bra som möjligt för Dig.


Bokningsförfrågan Må bra-paket

Ring gärna: 0500-49 90 00

Vi hjälper dig!