Show-paket med Jill Johnson

Den 6 augusti- mitt i högsommaren kommer Jill Johnson till Skövde och har sin show i Boulognerparken endast 10 minuter från Herrgården. Vi erbjuder ett härligt showpaket med grillmiddag, picknickpåse, parkett-biljett, transporten till och från showen, övernattning och frukostbuffé.


Jill Johnson firar 10 år med sitt band och tillsammans beger de sig ut till tio utvalda spelplatser i Sommarsverige! Det blir en hyllningsturné till Jills år med killarna, och publiken kan se fram emot både musikalisk bredd och inte minst en omfamnande musikglädje.

Ni bor i en av våra flyglar i herrgårdsinspirerade rum. På herrgårdsbyggnadens härliga terrass serveras grillmiddagen innan konserten. Därefter får ni med er en picknick-påse och vi kör er till spelplatsen.

Pris: 1495:- med parkett biljett. Då ingår entré-biljett, grillmiddag buffé mellan 17,00-18,30, picknick-påse, transport till och från showen, övernattning i dubbelrum samt frukost.

Kl. 19 går bussen till showen och hemfärd blir när showen är över.

Enkelrumstillägg 250:- /pers.

Kom en dag tidigare eller förläng din vistelse med en extranatt – För 850:-/pers får du en 3-rätters middag, övernattning i dubbelrum och frukost. Bokas i samband med ditt show-paket

 


Bokningsförfrågan Show-paket med Jill Johnson

Ring gärna: 0500-49 90 00

Vi hjälper dig!