RING OSS 0500-49 90 00

info@knistad.se

Knistad 1 541 92 Skövde

Boka online Kontakt

Sommarlands-paket

Bo på Knistad Herrgård och besök Skara Sommarland med Skandinaviens största vattenpark. Roligt, läskigt, pirrigt…

… det kan bara du avgöra, på Skara Sommarland hittar alla åldrar något roligt att göra. När du bor hos oss kan ni även kombinera ditt Sommarlandspaket med golfspel och härliga middagar.
Boka ett paket hos oss på Knistad Herrgård som endast ligger 30 minuter från Sommarland. Kombinera ett fartfyllt besök på Sommarland med lugnet på herrgården. Hos oss kan ni också passa på att spela golf eller bara njuta av våra omgivningar.
I vattenparken på Sommarland finns ett av Sveriges största vattenland med äventyrsbad, vattenrutschkanor och flera poolområden. Med andra ord, ett vattenäventyr för hela familjen! I tivolit finns allt från lugnare karuseller till fartfyllda attraktioner och berg- och dalbanor. I parken finns också lekplatser och sommaraktiviteter som passar barn i alla åldrar.
Sommarland Live- under 4 sommarkvällar 2018 kommer några av Sveriges bästa artister till Sommarlands konsertarena på angränsande område till parken och man behöver en konsertbiljett för att komma in.
Barn under 1 meter går in gratis och mäts i entrén. De gäster som besöker parken samma dag  som konserten kan köpa biljett till ett reducerat pris – 199 kr – inne i parken.

Datum för konserterna: 19 juli – Takida och Hardcore superstar, 28 juli – Markoolio och Samir och Viktor, 3 Augusti – Jill Johnson och Magnus Carlson, 4 Augusti – Petter och Norie KKV

Vi erbjuder både 1 och 2-dagars paket. Här är ett par prisexempel men hör gärna av er till oss om ni är färre eller fler i familjen.

1 dag på Sommarland, varmrätt och 1 övernattning och frukostbuffé
2 vuxna och 2 barn från 3595 kr

2 dagar på Sommarland, varmrätt två kvällar, picknickpåse en dag, 2 övernattningar och frukostbuffé
2 vuxna och 2 barn från 6390 kr 

Läs mer om Skara Sommarland här: Sommarland

 


Bokningsförfrågan Sommarlands-paket

Ring gärna: 0500-49 90 00

Vi hjälper dig!