Erbjudanden

Boka årets Julbord nu!

Stort Julbord kombinerat med 3 timmars fantastisk underhållning där Ni kommer få uppleva 60-90 talet som Ni aldrig upplevt det tidigare!
Det kommer bli ett fartfyllt Julbord på "Knistadvis" som där Ni kommer ha svårt att sitta still. Ni kommer få en upplevelse för alla sinnen som Ni sent kommer att glömma!
Nyfikna? Kolla Janes Bomb på Youtube

Herrgårdspaket

Unna dig en lugn och stämningsfylld herrgårdsweekend tillsammans med dina nära & kära hos oss på Knistad Herrgård. Varje fredag och lördag mellan den 22/9 - 11/11 är våra vedeldade karbad och bastu varma så ta med badkläderna och ta ett dopp under bar himmel.

Mårten Gås-middag

Traditionen med Gåsamiddag fortsätter på Knistad Herrgård - den 10 november serverar vi en klassisk Mårten gåsmiddag på självaste Mårtensafton. Boka ett Mårten Gås-paket med övernattning och njut av en härlig middag.

Golfpaket i anrik herrgårdsmiljö

Varmt välkomna till oss på Knistad och njuta av en golfresa utöver det vanliga i vår vackra herrgårdsmiljö.
Golf är en självklarhet på Knistad. Ni bor i princip på golfbanan då hål ett är precis runt knuten på herrgården.

Må bra-paket

Nu erbjuder vi ett Må bra-paket med helpension och en välgörande behandling på Knistad Herrgård.
En perfekt start på helgen eller varför inte lite vardagslyx mitt i veckan.

Höst-mys på herrgård

Skäm bort er med en härlig weekend med höst-mys hos oss på Knistad Herrgård. Nu när mörkret faller och det börjar bli kallare så passar det bra att få mysa till det med en härlig herrgårds-vistelse.

Julmässa på Knistad Herrgård

Helgen 11 - 12 november upprepar vi förra årets succé. I år har vi ännu fler högkvalitativa utställare på herrgården.

Förgyll relationen med en romantisk weekend

När gav ni er senast tid att bara njuta av varandra? Tog en sovmorgon eller bara satt och pratade över en långfrukost?

BOKA TIDIGT RABATT

Nytt år nya möjligheter! Starta 2018 med att samla kollegorna och gå igenom nya mål och utmaningar. Knistad Herrgård i vinterskrud ger er alla möjligheter för att lyckas med eran konferens!

Presentkort

Vet du inte vad du ska ge bort som present eller gåva? Varför inte ge bort ett presentkort som gäller på Knistad Herrgård.

Dagkonferens

Kom ifrån kontoret och konferera i lugn och ro. Att komma bort över dagen i närområdet kan spara både tid och pengar! I lokalerna finns all teknik ni kan tänkas behöva samt storlek på lokal efter behov.

Konferera med Gösta

Välkommen till Knistad och vår egen Göstas loge för team building och roligheter i samband med konferensen.

Konferens med klassiskt Julbord

Kombinera nytta med att få uppleva en smaksensation på vårat Herrgårds julbord. Knistad Herrgård i vinterskrud är helt fantastiskt och detta i kombination med lite arbete och god mat kan inte bli annat än bra!

Decemberkonferens med Julbordsshow

Krydda konferensen i december med en sprakande show. Janes Bomb underhåller i samband med ett Julbord som står uppdukat i Smedjan. Ni kommer att få vara med om en fartfylld tidsresa som kommer ta er mellan 60-talet fram till nutid.

Halv åtta på Knistad med en gourmetkock

Tänk att få laga mat tillsammans med en jätte duktig kock och samtidigt umgås med sina kära kollegor en kväll. Hos oss är detta möjligt!

Konferens i Herrgårdsmiljö

Vi satsar på konferenser och har nytt Wifi, nya konferensmöbler, nya "celler" på göstas loge. Nyrenoverade vedeldade-badtunnor och vedeldad bastu, nyrenoverade konferensrum samt hotellrum. Det här måste ni bara prova!

Badpaket på Knistad Herrgård

Bo i herrgårdsmiljö och bada på Arena Skövde, Sveriges bästa upplevelsebad 5 år i rad.