Jakt

8 995 kr
Jägarexamen Knistad

Jägarexamen på endast 3 dagar

Under vår intensivkurs bor du förstklassigt på fyrstjärniga Knistad Hotell och Konferens. Kursen omfattar en generell del kring djur och natur, en teoridel om fauna, ekologi, vapenhantering, vapensäkerhet, eftersök med mera. En grundlig skjutträning i både hagel- och kulskytte på Knistads egna skjutbanor, i direkt anslutning till hotellet, ingår också.

Här slipper ni långa transporter till provbanor etc, här finns allt på en och samma plats. Ni anländer på torsdag kväll och checkar in. På vårt anrika hotell äter ni era måltider i restaurangen, era kurser hålls i moderna konferens lokaler. Utanför knuten övar ni skjutning och intill hotellet ligger provbanan. Allt sker på anläggningen.


RING GÄRNA: 0500 - 49 90 00

Vi hjälper dig!

Bokningsförfrågan Jägarexamen på endast 3 dagar


Nu jobbas det för fullt! Nu drar det ihop sig för Steffos julbord och julmässa! sbästajulbord

Sista brunchen innan julborden till helgen. Passa på!

Succé Alla platser till Steffos Julbord har varit fulla sedan ett par veckor tillbaka. Nu har vi lyckats att får fram ytterligare 60 platser per kväll! Missa inte Steffos Julbord, Steffo har själv lagat ett tiotal recept. Under kvällen berättar Steffo om sitt liv i TV, som journalist och säkert en del golfhistorier också. Steffo tar oss med i ett liv fullt av njutning, under kvällen kommer många smakfulla tips levereras. Förutom julbordet kommer vi ha förfest och efterfest i Steffos-vinterpaviljongen, varför inte prova någon av Steffos favorit cognacs eller/och cigar! Förutom Steffo har vi en fantastisk sånggrupp som kommer uppträda! sbästajulbord

Vi är lite extra stolta när vår F&B Manager Robert Wirdahl åker på gästspel till kollegor! Gästspel på roslagens pärla Åtellet Norrtälje !!

Kontakta oss

T 0500-49 90 00
E info@knistad.se
A Knistad Herrgård, 541 92 Skövde

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.