Julfirande på Knistad Herrgård

Fira en riktigt härlig traditionell jul på stämningsfulla Knistad Herrgård. Vi erbjuder ett paket med allt ni kan önska så som pyntning av granen, skinkprovning, julbord, Kalle Anka och mycket mer för att ni ska få en så härlig helg som möjligt tillsammans med oss.

Ni ankommer den 23 December och då står en afternoontea-buffe framdukad. Därefter pyntar vi granen i vår festvåning med glögg och julmusik.  Framåt kvällen serverar vi en 3-rätters middag i Vinterträdgården och därefter blir det skinkprovning i Herrgårdsköket.

På julaftons morgon startar ni dagen med vår gedigna julfrukost. Framåt dagen dukar vi upp ett stort klassiskt julbord med traditionella julrätter blandat med egen skjutit vilt samt lokala råvaror. På eftermiddagen serverar vi glögg och Kalle Ankas jul visas i Herrgården, och kanske att jultomten dyker upp med paket till alla snälla julfirare. På kvällen finns en mindre kvälls-buffé framdukad.
Klädkod: Kavaj

På juldagen har ni möjlighet att åka på julotta i en närliggande kyrka. I herrgården serveras lunch och fika finns framställt under hela eftermiddagen. På kvällen serveras en 3-rätters middag. Efter middagen kan ni mysa vidare med kaffe i våra salonger från 1700-talet.

På annandagen står frukosten redo att intagas innan er avresa hem påbörjas.

Under hela julhelgen är våra vedeldade badtunnor och bastu varma så ta med badkläder och passa på att ta ett varmt dopp under bar himmel.

Paketpriser

3 nätter med ankomst 23/12 och avresa 26/12 – 5 500:- per person inkl allt ovanstående

2 nätter med ankomst 23/12 och avresa 25/12 – 3 900:- per person inkl 3-rätters middag den 23/12, hela julaftons programmet, två övernattningar samt två frukostar.

1 natt med ankomst 24/12 och avresa 25/12 – 2 500:- per person inkl. julbord, eftermiddagsfika, kvällsbuffé, övernattning samt frukost

Barnpriser
6-12 år halva priset, 0-5 år 350:-/natt

Enkelrumstillägg 250:-/natt

Önskar du enbart komma och äta på julafton erbjuder vi ett stort julbord kl. 13,00 för 595:-/pers. Halva priset för barn under 12 år.

prev
next

Fira en magisk jul tillsammans med oss