RING OSS 0500-49 90 00

info@knistad.se

Knistad 1 541 92 Skövde

Boka online Kontakt

Herrgårdsbloggen

Till bloggen

Fredag – nu kommer jag få mig en riktig prövning

jag skall ta hand om barnen och hemmet ända tills på Onsdag.

Sedan 2004 har min fru varit hemma med barnen. Catherine trivs med det och barnen har haft det otroligt tryggt och bra med Tina hemma. För mig har det varit en förutsättning för att kunna ”gasa på” på det sättet som jag gjort och gör. Mellan 2005-2010 körde jag 10,000 mil om året i bil och hade ca 4 nätter i veckan på hotell. Inte lätt om man inte har 100% support hemifrån. Nu skulle Tina till Stockholm på kurs, både jag och barnen var nog lite nervösa när jag vinkade av henne på tåget.
Samtidigt är det ju riktigt mysigt att få rå om barnen själv lite. Nu är de ju 10 och 14 år också, se de sitter ju mest framför datorn 🙂

Dagen till ära satte jag upp följande bild som status på min FB