RING OSS 0500-49 90 00

info@knistad.se

Knistad 1 541 92 Skövde

Boka online Kontakt

Herrgårdsbloggen

Till bloggen

Fredagen blev minst sagt annorlunda steg 2

Livet är spännande x 2 :)

När jag väl blev klar med allt jag tänkt mig på fredagen började det bli sent som vanligt. När jag satte mig i bilen ringde en företrädare för ett riktigt stort företag i Sverige och världen faktiskt. Jag hade aldrig kunnat drömma om att det samtalet skulle komma upp men nu i efterhand känns det ganska naturligt faktiskt. När jag började skriva denna bloggen hade jag bestämt mig för att ganska ocensurerat berätta om hur det är att driva en herrgård och livet som småföretagare. Tyvärr går vissa saker inte att skriva direkt. Om detta går i lås kommer det bli det absolut roligaste och mest osannolika jag gjort. Jag kommer berätta för Er som läser här först 🙂