RING OSS 0500-49 90 00

info@knistad.se

Knistad 1 541 92 Skövde

Boka online Kontakt

Golfweekend på Knistad Herrgård

Avnjut en härlig Golfweekend på Knistad Herrgård. Med första tee precis runt knuten och alla faciliteter inom bekvämt gångavstånd. Oslagbart!

Spela golf på Knistad Herrgårds egna bana. När du parkerat bilen efter incheckningen behöver du den inte mer under hela helgen. När man spelat klart 18 hålet är det endast 30 meter till ”19 hålet” vår stora ute terrass med grillkök, där man har utsikt över inspelet till 18:e green och utslaget på första tee samt alla övningsområden.

En golfweekend är en trevlig vistelse med bra golf, god mat och enastående service. Grunden i ett golfpaket är en middag, en övernattning, frukost och golf. Kom vardag eller helg, en eller flera nätter – ni väljer!

Det finns mycket att uppleva runt och i Herrgården, en vinkällare från 1300-talet. En konstutställning med verk från kända konstnärer från trakten. Cyklar att låna för mysiga cykelturer i en enastående natur. En golfweekend kan alltså innehålla så mycket mer än golf om man vill.

Hos oss bor du precis intill vår egen golfbana. 50 m från frukostbordet till första tee! Alla måltider avnjuts i den vackra Herrgårdsbyggnaden. De trivsamma rummen ligger i olika byggnader nära huvudbyggnaden. Varför inte koppla av efter golfrundan med bastu och badtunna? Kommer du med husbil eller husvagn? Inga problem, allt du behöver finns precis intill herrgården

prev
next

Julfrukost

Varför inte starta upp dagen med en härlig julfrukost i december. Under hela december har ni möjlighet att boka vår gedigna julfrukost julgröt och skinksmörgås som dukas upp på ert bord.

Jullunch

Vår populära jullunch serveras måndag till lördag från den 19/11,

Golf-konferens

Våran golfbana är bättre än någonsin så passa på att förena nytta med nöje och boka er golf-konferens hos oss.

Golfpaket i anrik herrgårdsmiljö

Golf är en självklarhet på Knistad. Ni bor i princip på golfbanan då hål ett är precis runt knuten på herrgården.


Boka din golfweekend här!


Info

Golfpaket på Knistad

I Golfpaket ingår:

  • En greenfee på vår egen bana
  • Välkomstkaffe med hembakat kaffebröd
  • Tre rätters middag
  • Övernattning i dubbelrum
  • En gedigen Herrgårdsfrukost

Pris från 1395 kr per person