Allt på samma plats

Vår egen prov- och skjutbana ligger på området, vilket innebär att du slipper tidsödande transporter inför skjutövningarna.

Du anländer på torsdag kväll och checkar in på vårt hotell. Middagarna och luncherna som serveras är tillredda av passionerade kockar och med lokala, närodlade råvaror. Utanför knuten övar ni skjutning och intill hotellet ligger provbanan. Alla moment under vår intensivkurs sker på anläggningen. Över 200 personer tar jägarexamen på Knistad Herrgård varje år. Vi erbjuder förmodligen Sveriges bästa jägarexamen. Betyget från våra elever är 4,8 på en 5 gradig skala. Vi är helt unika med en egen skjutbana 150 meter från boendet vilket gör att man i lugn och ro kan öva på sitt skytte till man är klar för att skjuta upp.

Nyhet! Möjlighet att dela upp betalningen för jägarexamen!

Vill du få hjälp med att dela upp betalning på jägarexamen så hjälper vi gärna till med det. Dela upp betalningen på 12 månadsbetalningar á 750kr i månanden. Inga extra avgifter förutom en uppläggningsavgift på 2500kr.


Vill du boka intensivkurs?


Info

Varför jägarexamen på Knistad Herrgård?

Egen skjutbana endast för jägarexamen
Erfarna Kursledare
Över 200 nöjda kursdeltagare per år
Fantastiskt kök
Möjlighet att vinna en herrgårsdweekend
Allt på ett ställe
Examen på tre dagar
Samtliga prov ingår
Alla kursmoment sker på samma plats
Erfarna kursledare och examinatorer
Bo på Knistad Herrgård

Dela din betalning

Vill du få hjälp med att dela upp betalning på jägarexamen så hjälper vi gärna till med det. Dela upp betalningen på 12 månadsbetalningar á 750kr i månanden. Inga extra avgifter förutom en uppläggningsavgift på 250kr.