Rådjursjakt

Rådjursjakten med hund är fantastiskt på Stora Bjurum, vi har fantastiska marker för hundjakt och jaktformen skapar tid för att umgås samt att många får vara delaktiga i jakten.

Bockjakten startar den 16 augusti. En riktig svensk klassiker är att få stiga upp riktigt tidigt på morgonen den 16:e Augusti för bockjakt. Våra marker har en utmärkt stam av fina bockar. Vi väljer dock att begränsa oss till max 6 st jägare som får jaga från den 16-20 Augusti.

Rådjursjakten med hund är fantastiskt på Stora Bjurum, vi har fantastiska marker för hundjakt och jaktformen skapar tid för att umgås samt att många får vara delaktiga i jakten. Knistad Herrgårds mål när det gäller jakt är att leverera en helhetsupplevelse. Rådjursjakt med hund är det optimala jakten om man vill ha tid för att umgås med sina vänner och avnjuta Knistad Herrgårds goda mat.


Intresserad av våra rådjursjakter?


Info

Boka in bockjaktpremiären

Max 6 personer. En Bock ingår därefter fällavgift, medaljtillägg. Det är fri avskjutning på vildsvin och räv. Inga fällavgifter på vildsvin.

Följande datum finns att boka 2016

16 Augusti – Kom 15 Augusti Ät en god herrgårdsmiddag och gå igenom den spännande bockjakten med vår bockjaktspecialist Andreas Lindgren. Jaga morgon och kväll 6000kr per person.

17 Augusti – platser finns

18 Augusti – Platser finns

19 augusti – platser finns

20 Augusti – platser finns

6000kr p.p för Middag, kvällsjakt, övernattning, morgonjakt och frukost.

Är ni ett kompisgäng boka hela marken – minst 6 personer.

Boka in rådjursjakt med hund

Max 10 personer. Avskjutning beror på varje jakt men inga fällavgifter. Det är fri avskjutning på räv.

Datum för jakter kommer senare, är ni ett gäng som vill boka in en jakt så kan vi planera datum efter Er!

Pris ca 6000kr per person. Då ingår jakt hela lördagen och halva söndagen, samt mat och boende två nätter.