RING OSS 0500-49 90 00

info@knistad.se

Knistad 1 541 92 Skövde

Boka online Kontakt

Herrgårdsbloggen

Till bloggen

Jobbig och rolig dag

Igår var det verkligen fullt upp men jag kan inte påstå att jag fick så mycket gjort.......

Visst är dagar jobbiga när allt bara tar lång tid och man känner att man inte får något gjort. För mig var det dags att byta bil, jag har haft min volvo i tre år och kört 19000mil. Jag är inte speciellt intresserad av prylar och bilar egentligen men eftersom jag kör tur och retur mellan Jönköping och Knistad varje dag så är bilen ett viktigt arbetsredskap. Min volvo skall brorsan ha som säljbil när han besöker företag runt om i Sverige. Så först skulle Volvon lämnas till Jönköpings bilrekond sedan skulle jag åka till Skövde för att plocka ut min nya bil. Det hade blivit ett missförstånd så bilen jag skulle låna var utlånad till någon annan, så det blev tåg för mig. Tåg från Jönköping till Falköping, sedan är det tyvärr buss från Falköping till Skövde. 1 timme och 55 min, inte bra för min Damp. Väl i Skövde blev det att åka direkt till Björkholm Bil. Knistad Herrgård har en speciell kontakt med Björkholm Bil av flera anledningar. Först och främst är det ju ett kanon företag, de lägger mycket aktiviteter hos oss speciellt golf. Sedan har både Orvar Thool och Peter Ekfeldt jobbat på Knistad Herrgård. Det är riktigt roligt att få snacka lite gamla historier med ”gubbarna”.

På bilderna ser du tågstationen i Jönköping (är inte van att åka tåg) Peter Ekfeldt som leverar min nya bil.