Upplev julen på Knistad Herrgård

Hos oss på Knistad Herrgård kan ni uppleva precis den julen som just Ni önskar er.

Julen hos oss är en upplevelse för alla sinnen. Låt dig förföras av den idylliska omgivningen, sprakande brasor och de läckra rätterna i vår välrenommerade restaurang,
I all julstress kan det vara skönt att bara slå sig ner i herrgården framför brasan och njuta av stillheten. I restaurangen kan man sedan avnjuta vårat julbord med alla dess läckerheter.

Önskar ni istället lite fart och fläkt ska ni inte missa våran NYHET Julshow med det härliga showbandet Janes Bomb där ni kommer få uppleva en show som ni sent kommer att glömma. Vi serverar ett  stort härligt Julbord på Knistad vis samtidigt som ni får uppleva en 3 timmar lång show där ni kommer ha svårt att sitta still.

När snön ligger gnistrande vit finns det inget som är så vackert som en jul på Knistad!

prev
next

Glögg och delikatessprovning i samband med Julbord!

Över 4000 personer har bokat julbord på Knistad. Nu erbjuder vi er möjligheten att boka en Glögg och delikatess provning i vår nyrenoverade vinkällare från 1300 - talet. Det finn två möjliga tider att boka 17.30 eller 18.30, det finns endast plats för 40 personer och det är först till kvarn som gäller pris endast 150kr. Boka ditt julbord snarast, vissa datum börjar bli fullbokade!


Dags att boka årets Julbord?