Konferens på Knistad

Välkommen till Knistad Herrgård, mitt ute på den vackra Västgötska landsbygden. Här har lugnet, stillheten och doften av naturen härskat i hundratals år.

På Knistad Herrgård står ert möte i fokus. Från offert till genomförd konferens följer vi er och gör vårt bästa för att forma vistelsen kring era behov. Vår önskan är att ni får en upplevelse för alla sinnen i en idyllisk miljö och med läckra måltider i vår välrenommerade restaurang.
När dagens möte är avslutat väntar kan hända någon gemensamhetsövning för gruppen. Vi kan erbjuda ett flertal aktiviteter på ämnen som teambuilding, jakt/skytte, golf, matlagning eller provsmakning mm.

I hela Herrgården finns trådlöst höghastighetsinternet och i våra konferenslokaler finns det senaste i av-teknik. Vissa av våra lokaler är inredda i så kallad kreativ-miljö medan andra mer klassiska styrelserum också finns att tillgår. Låt oss veta vad ni önskar för att få bästa förutsättning att lyckas med er konferens.

Mötesstrategi

För ni ibland känslan av att det är många möten men få beslut?
I samarbete med Benny Johansson, CoCreo kan vi erbjuda er assistans inför eller under mötet i form av en passande mötesstrategi, föreläsning eller moderator. Prata med vår konferensbokning för att få veta mer om detta.

prev
next

KICKOFF 2018

Samla i hop dina medarbetare och kollegor och kör igång det nya året med en Kickoff på underbara Knistad Herrgård. Kombinera allvaret med någon utav våra aktiviteter så kommer ni att få en oförglömlig vistelse!

Dagkonferens

Kom ifrån kontoret och konferera i lugn och ro. Att komma bort över dagen i närområdet kan spara både tid och pengar! I lokalerna finns all teknik ni kan tänkas behöva samt storlek på lokal efter behov.

Konferera med Gösta

Välkommen till Knistad och vår egen Göstas loge för team building och roligheter i samband med konferensen.

Halv åtta på Knistad med en gourmetkock

Tänk att få laga mat tillsammans med en jätte duktig kock och samtidigt umgås med sina kära kollegor en kväll. Hos oss är detta möjligt!

Konferens i Herrgårdsmiljö

Vi satsar på konferenser och har nytt Wifi, nya konferensmöbler, nya "celler" på göstas loge. Nyrenoverade vedeldade-badtunnor och vedeldad bastu, nyrenoverade konferensrum samt hotellrum. Det här måste ni bara prova!


Vill du veta mer om konferens på Knistad


Info

Kortfakta

  • 10 konferenslokaler
  • Lokaler för gruppen om 2-300 personer
  • Höghastighetsinternet
  • 80 hotellrum, 165 bäddar
  • 2015 inleds renovering av samtliga hotellrum
  • Välrenommerad restaurang

Konferensservice

Vi erbjuder transport mellan Skövde Resecentrum och Knistad Herrgård med vår egen shuttle-bil som har plats för 6 personer. Boka den i receptionen eller ring 0500-49 90 00.

Ta en paus från mötet

På varje konferens är det mötet som står i centrum. Varför inte ägna övrig tid åt teambuilding och umgänge? Hos oss kan du välja mellan fyra olika områden med sidoaktiviteter för dig och dina medarbetare; hälsa, mat och vin, upplevelse och golf. Läs mer om vilka aktiviteter som ingår i områdena under fliken till vänster.

Medlem i Svenska Möten
Svenska Möten har sedan starten 1981 hjälpt företag att boka konferens och möten.

Miljö
Alla medlemsanläggningar är klassificerade, miljömedvetna och utvalda för att de kan erbjuda de bästa förutsättningarna för möten och konferenser. Alla konferensanläggningar erbjuder även en rik variation vad gäller miljö och utbud, alltid med hög kvalitet. Vi är givetvis Svanen-märkta.

Mötespartner
Svenska Möten är även en modern och dynamisk mötespartner som hjälper företagen att effektivisera och förenkla hanteringen av möten. Ett brett utbud i kombination med lång erfarenhet gör Svenska Möten med medlemsanläggningar ledande inom mötesbranschen.