RING OSS 0500-49 90 00

info@knistad.se

Knistad 1 541 92 Skövde

Boka online Kontakt

Konferens på Knistad

Välkommen till Knistad Herrgård, en plats för lyckade möten. Lätta upp stämningen och gör konferensen roligare med en aktiviteter.

På Knistad Herrgård står ert möte i fokus. Från offert till genomförd konferens följer vi er och gör vårt bästa för att forma vistelsen kring era behov. Vår önskan är att ni får en upplevelse för alla sinnen i en idyllisk miljö och med läckra måltider i vår välrenommerade restaurang.
När dagens möte är avslutat väntar kan hända någon gemensamhetsövning för gruppen. Vi kan erbjuda ett flertal aktiviteter på ämnen som teambuilding, jakt/skytte, golf, matlagning eller provsmakning mm.

I hela Herrgården finns trådlöst höghastighetsinternet och i våra konferenslokaler finns det senaste i av-teknik. Vissa av våra lokaler är inredda i så kallad kreativ-miljö medan andra mer klassiska styrelserum också finns att tillgår. Låt oss veta vad ni önskar för att få bästa förutsättning att lyckas med er konferens.

Mötesstrategi

Får ni ibland känslan av att det är många möten men få beslut?
I samarbete med Benny Johansson, CoCreo kan vi erbjuda er assistans inför eller under mötet i form av en passande mötesstrategi, föreläsning eller moderator. Prata med vår konferensbokning för att få veta mer om detta.

Kick off 2019

Starta det nya året på Knistad herrgård. Njut av den syrerika luften och vår fantastiska herrgårdsmiljö.


prev
next

Bacchuspaketet- konferens med Guldkant

Önskar ni en konferens med extra lyx? Då ska ni boka vårt Bacchus-paket. Vårt restaurangkoncept Bacchus Gourmet erbjuder en middag där inget lämnas åt slumpen med sittning i vår särskilda privata del belägen i vinkällaren.

Dagkonferens

Att komma bort från kontoret över dagen kan spara både tid och pengar! Mötet blir effektivare och i lokalerna finns dessutom all den senaste tekniken.

Konferera med Gösta

Välkommen till Knistad och vår egen Göstas loge för team building och roligheter i samband med konferensen.

Julfrukost

Varför inte starta upp dagen med en härlig julfrukost i december. Under hela december har ni möjlighet att boka vår gedigna julfrukost julgröt och skinksmörgås som dukas upp på ert bord.

Jullunch

Vår populära jullunch serveras måndag till lördag från den 19/11,

Konferens med matlagningsaktivitet

Tänk att få laga mat tillsammans med en jätte duktig kock och samtidigt umgås med sina kära kollegor en kväll. Hos oss är detta möjligt!

Golf-konferens

Våran golfbana är bättre än någonsin så passa på att förena nytta med nöje och boka er golf-konferens hos oss.

Konferens i Herrgårdsmiljö

Vi satsar på konferenser och uppdaterar oss hela tiden i form av teknik och utformning av konferensrum.Detta innebär att ni möts av en "modern" Herrgård som kan tillgodose alla era behov!


Vill du veta mer om konferens på Knistad


Info

Kortfakta

  • 10 konferenslokaler
  • Lokaler för gruppen om 2-300 personer
  • Höghastighetsinternet
  • 80 hotellrum, 165 bäddar
  • Hälften av hotellrummen har genomgått en lightrenovering
  • Välrenommerad restaurang

Konferensservice

Vi erbjuder transport mellan Skövde Resecentrum och Knistad Herrgård med våra egna shuttle-bilar. Boka den i receptionen eller ring 0500-49 90 00.

Mötespartner Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

Att Knistad Herrgård är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Knistad  Herrgård äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se

Svenska Möten – Utvalda konferensanläggningar