RING OSS 0500-49 90 00

info@knistad.se

Knistad 1 541 92 Skövde

Boka online Kontakt

Konferens på Knistad

Välkommen till Knistad Herrgård, en plats för lyckade möten. Lätta upp stämningen och gör konferensen roligare med en aktiviteter.

På Knistad Herrgård står ert möte i fokus. Från offert till genomförd konferens följer vi er och gör vårt bästa för att forma vistelsen kring era behov. Vår önskan är att ni får en upplevelse för alla sinnen i en idyllisk miljö och med läckra måltider i vår välrenommerade restaurang.
När dagens möte är avslutat väntar kan hända någon gemensamhetsövning för gruppen. Vi kan erbjuda ett flertal aktiviteter på ämnen som teambuilding, jakt/skytte, golf, matlagning eller provsmakning mm.

I hela Herrgården finns trådlöst höghastighetsinternet och i våra konferenslokaler finns det senaste i av-teknik. Vissa av våra lokaler är inredda i så kallad kreativ-miljö medan andra mer klassiska styrelserum också finns att tillgår. Låt oss veta vad ni önskar för att få bästa förutsättning att lyckas med er konferens.

Mötesstrategi

Får ni ibland känslan av att det är många möten men få beslut?
I samarbete med Benny Johansson, CoCreo kan vi erbjuda er assistans inför eller under mötet i form av en passande mötesstrategi, föreläsning eller moderator. Prata med vår konferensbokning för att få veta mer om detta.

prev
next

Dagkonferens

Att komma bort från kontoret över dagen kan spara både tid och pengar! Mötet blir effektivare och i lokalerna finns dessutom all den senaste tekniken.

Konferera med Gösta

Välkommen till Knistad och vår egen Göstas loge för team building och roligheter i samband med konferensen.

Matlagningsaktivitet med egen gourmetkock

Tänk att få laga mat tillsammans med en jätte duktig kock och samtidigt umgås med sina kära kollegor en kväll. Hos oss är detta möjligt!

Golf-konferens

Våran golfbana är bättre än någonsin så passa på att förena nytta med nöje och boka er golf-konferens hos oss.

Konferens i Herrgårdsmiljö

Vi satsar på konferenser och uppdaterar oss hela tiden i form av teknik och utformning av konferensrum.Detta innebär att ni möts av en "modern" Herrgård som kan tillgodose alla era behov!


Vill du veta mer om konferens på Knistad


Info

Kortfakta

  • 10 konferenslokaler
  • Lokaler för gruppen om 2-300 personer
  • Höghastighetsinternet
  • 80 hotellrum, 165 bäddar
  • Hälften av hotellrummen har genomgått en lightrenovering
  • Välrenommerad restaurang

Konferensservice

Vi erbjuder transport mellan Skövde Resecentrum och Knistad Herrgård med våra egna shuttle-bilar. Boka den i receptionen eller ring 0500-49 90 00.

Medlem i Svenska Möten
Svenska Möten har sedan starten 1981 hjälpt företag att boka konferens och möten.

Ta en paus från mötet

På varje konferens är det mötet som står i centrum. Varför inte ägna övrig tid åt teambuilding och umgänge? Hos oss kan du välja mellan fyra olika områden med sidoaktiviteter för dig och dina medarbetare; hälsa, mat och vin, upplevelse och golf. Läs mer om vilka aktiviteter som ingår i områdena under fliken till vänster.

Miljö
Alla medlemsanläggningar är klassificerade, miljömedvetna och utvalda för att de kan erbjuda de bästa förutsättningarna för möten och konferenser. Alla konferensanläggningar erbjuder även en rik variation vad gäller miljö och utbud, alltid med hög kvalitet. Vi är givetvis Svanen-märkta.

Mötespartner
Svenska Möten är även en modern och dynamisk mötespartner som hjälper företagen att effektivisera och förenkla hanteringen av möten. Ett brett utbud i kombination med lång erfarenhet gör Svenska Möten med medlemsanläggningar ledande inom mötesbranschen.