Konferens lokaler

Vi har totalt tio konferenslokaler i olika storlekar och layout som alla håller högsta klass. Det finns även gott om grupprum vid behov.

Genom åren har vi fått ta emot flera utmärkelser för vår konferensanläggning.

Vi vet dessutom hur viktigt det är med fungerande teknik. Hos oss håller all rekvisita, alla kablar och alla övriga tekniska detaljer högsta kvalitet. Vårt största konferensrum Smedjan blev klart under 2015 och rymmer 300 personer.

Under 2015 bytte vi ut alla våra konferensmöbler samt renoverade två av våra lokaler totalt. Vi har nu ett bra varierat utbud från  så kallat ”kreativa” lokaler med mycket White board-yta och runda bord till klassisk styrelserum samt större lokaler med möblemang som är lätta att ändra om efter era egna förutsättningar.

prev
next

Konferens med BBQ

Lägg mötet på Knistad Herrgård i vår och njut av en läcker grillmiddag efter dagens arbete. Njut av solen och försommaren i Herrgårdsmiljö.

Dagkonferens

Att komma bort från kontoret över dagen kan spara både tid och pengar! Mötet blir effektivare och i lokalerna finns dessutom all den senaste tekniken.

Konferera med Gösta

Välkommen till Knistad och vår egen Göstas loge för team building och roligheter i samband med konferensen.

Matlagningsaktivitet med egen gourmetkock

Tänk att få laga mat tillsammans med en jätte duktig kock och samtidigt umgås med sina kära kollegor en kväll. Hos oss är detta möjligt!

Konferens i Herrgårdsmiljö

Vi satsar på konferenser och uppdaterar oss hela tiden i form av teknik och utformning av konferensrum.Detta innebär att ni möts av en "modern" Herrgård som kan tillgodose alla era behov!


Boka konferens i våra lokaler