Konferens lokaler

Vi har totalt tio konferenslokaler i olika storlekar och layout som alla håller högsta klass.

Genom åren har vi fått ta emot flera utmärkelser för vår konferensanläggning.

Vi vet dessutom hur viktigt det är med fungerande teknik. Hos oss håller all rekvisita, alla kablar och alla övriga tekniska detaljer högsta kvalitet. Vårt största konferensrum Smedjan blev klart under 2015 och rymmer 300 personer.

Under 2015 bytte vi ut alla våra konferensmöbler samt renoverade två av våra lokaler totalt. Vi har nu ett bra varierat utbud från  så kallat ”kreativa” lokaler med mycket White board-yta och runda bord till klassisk styrelserum samt större lokaler med möblemang som är lätta att ändra om efter era egna förutsättningar.

prev
next

Succé – Rekord-mycket bokat i år!

Har du inte bokat än, passa på nu innan alla datum blir fullbokade. Stort Julbord kombinerat med 3 timmars fantastisk show där Ni kommer få uppleva 60-90 talet som Ni aldrig upplevt det tidigare!

KICKOFF 2018

Samla i hop dina medarbetare och kollegor och kör igång det nya året med en Kickoff på underbara Knistad Herrgård. Kombinera allvaret med någon utav våra aktiviteter så kommer ni att få en oförglömlig vistelse!

Dagkonferens

Kom ifrån kontoret och konferera i lugn och ro. Att komma bort över dagen i närområdet kan spara både tid och pengar! I lokalerna finns all teknik ni kan tänkas behöva samt storlek på lokal efter behov.

Konferera med Gösta

Välkommen till Knistad och vår egen Göstas loge för team building och roligheter i samband med konferensen.

Konferens med klassiskt Julbord

Kombinera nytta med att få uppleva en smaksensation på vårat Herrgårds julbord. Knistad Herrgård i vinterskrud är helt fantastiskt och detta i kombination med lite arbete och god mat kan inte bli annat än bra!

Decemberkonferens med Julbordsshow

Krydda konferensen i december med en sprakande show. Janes Bomb underhåller i samband med ett Julbord som står uppdukat i Smedjan. Ni kommer att få vara med om en fartfylld tidsresa som kommer ta er mellan 60-talet fram till nutid.

Halv åtta på Knistad med en gourmetkock

Tänk att få laga mat tillsammans med en jätte duktig kock och samtidigt umgås med sina kära kollegor en kväll. Hos oss är detta möjligt!

Konferens i Herrgårdsmiljö

Vi satsar på konferenser och har nytt Wifi, nya konferensmöbler, nya "celler" på göstas loge. Nyrenoverade vedeldade-badtunnor och vedeldad bastu, nyrenoverade konferensrum samt hotellrum. Det här måste ni bara prova!


Boka konferens i våra lokaler