RING OSS 0500-49 90 00

info@knistad.se

Knistad 1 541 92 Skövde

Boka online Kontakt

Herrgårdsbloggen

Till bloggen

Måndag, ny vecka igen ………

Hela förra veckan var verkligen rolig

Men man blir faktiskt lite sliten av att jobba varje dag och faktiskt sliter pendlandet mellan Jönköping och Skövde en hel del också! Så jag kostade på mig att sova ut lite denna Måndag. Väl på plats på jobbet fick jag en redovisning av vår brandgenomgång. När jag köpte Knistad Herrgård 2014 var det väldigt mycket av basala saker som var eftersatt. Tillsammans med mina medarbetare har vi nu snart betat oss igenom alla delar. Jag kan inte förstå hur förra ägaren tänkte när man misskötte saker som brandskydd m.m. Idag har vi testat brand och Tommy som är brandansvarig har gått igenom allt med sin Ipad. Tommy får verkligen kämpa med mig som chef, nu skall han byta anteckningsblocket till en Ipad.
Jag hann med en del kontorsgöra sedan var det dags att detaljplanera min föreläsning som jag skulle ha på västerhöjds gymnasiet. Jag har blivit inbjuden att föreläsa om ledarskap, min problematiska bakgrund i skolvärlden och vad jag tror kan hjälpa ungdomar i den situationen. Mitt tema var 1. Om du vet varför blir hur enkelt 2. Miljön är det viktigaste, har du en bra arbetsmiljö blir uppgiften enkel att lösa. 3. Vi behöver tränas på att ta beslut, allt för få människor är vana att ta beslut.

Lite bilder från föreläsningen samt Cupola som hjälper sos med brandskyddet på hela Herrgården.