Lunchen och brunchen hos oss är alltid uppbyggd utifrån vad säsongen har att erbjuda.

För oss är det en självklarhet att laga maten från början till slut – vi vill förmedla en genuin och okomplicerad känsla där smak och råvara alltid skall hamna i fokus. Stora delar av våra råvaror hämtar vi från de fantastiska lokala producenterna vi samarbetar med.

Varje vecka erbjuder vi en vällagad lunchbuffé. Soppa, sillar och salladsbuffé till förrätt, varje dag finns även någon form av lax på buffen. Nybakat bröd ingår. Lunchen är öppen mellan kl. 11,30-14,00. Ring gärna i förväg och boka bord.

Vecka 42
Måndag
Porterstek med rostade rotsaker gele och gurka.
Lax med röd curry koriander och ångade grönsaker

Tisdag
Kalvfärslimpa med tomat fetaost och oliver rostad potatis.
Stekt kolja med rostade betor och persiljesås.

Onsdag
Biff rydberg med pepparrot persilja och senap.
Panerad spätta med räkmajonnäs och kokt potatis.

Torsdag
Porterstek med rostade rotsaker gele och gurka.
Lax med röd curry koriander och ångade grönsaker

Fredag
Kalvfärslimpa med tomat fetaost och oliver rostad potatis.
Stekt kolja med rostade betor och persiljesås.

Lördag
Biff rydberg med pepparrot persilja och senap.
Panerad spätta med räkmajonnäs och kokt potatis.

Söndag
Vår stora brunch med både varma och kalla rätter samt stort dessertbord serveras mellan kl. 11,30-14,00

Boka bord på 0500-499000 eller info@knistad.se

prev
next

Vill du boka lunch?