Middag

Varje kväll lagar vi en middag anpassad för dagen och med lämpliga viner till. Vi byter meny efter säsong och tillgång på lokala råvaror.

Vi gillar och bryr oss om våra råvaror. Denna kärlek och omtanke till det naturliga försöker vi ständigt spegla genom maten och serveringen.

Vi kan ofta erbjuda egenskjutet vilt från våra jaktmarker
Det finns självklart möjlighet att lägga till eller ta bort rätter. Om så önskas, tala gärna om det för oss så gör vi ett förslag.
Kontakta oss för meny. Reservation för ändringar i meny.

Meny våren 2018

Måndag

Vänerlöjrom med krispig potatis, citronsmetana,rå lök, örter och brynt smör
Svenskt reninnanlår med palsternackspuré, sauce bourdelaise, lökemulsion, svamp och friterad palsternacka
Citrontarté med vanilj/lakritsglass och hallon

Tisdag

Löksotad svensk biff med pepparrot, betor och riven Wrångebäck
Stekt röding med blomkål, äpple, krossad potatis, ”romsås” och spenat
Rabarberkräm med punchpannacotta, kanelbullekrutonger, och tonkabönsmaräng

Onsdag

Nässelsoppa med mjukkokt lantägg, hemrökt gris och friterad lök
Ölandabiff med ljummet tomatsmör, potatispuré, brynt smålök och sky
Chokladterrine med vit kaffeglass, chokladsmulor och spritade körsbär

Torsdag

Vänerlöjrom med krispig potatis, citronsmetana,rå lök, örter och brynt smör
Svenskt reninnanlår med palsternackspuré, sauce bourdelaise, lökemulsion, svamp och friterad palsternacka
Citrontarté med vanilj/lakritsglass och hallon

Fredag

Löksotad svensk biff med pepparrot, betor och riven Wrångebäck
Stekt röding med blomkål, äpple, krossad potatis, ”romsås” och spenat
Rabarberkräm med punchpannacotta, kanelbullekrutonger, och tonkabönsmaräng

Lördag

Nässelsoppa med mjukkokt lantägg, hemrökt gris och friterad lök
Ölandabiff med ljummet tomatsmör, potatispuré, brynt smålök och sky
Chokladterrine med vit kaffeglass, chokladsmulor och spritade körsbär


Vill du boka middag?