Middag

Varje kväll lagar vi en middag anpassad för dagen och med lämpliga viner till. Vi byter meny efter säsong och tillgång på lokala råvaror.

Vi gillar och bryr oss om lokala och ekologiska råvaror. Denna kärlek och omtanke till det naturliga försöker vi ständigt spegla genom maten och serveringen.

Vi kan ofta erbjuda egenskjutet vilt från våra jaktmarker
Det finns självklart möjlighet att lägga till eller ta bort rätter. Om så önskas, tala gärna om det för oss så gör vi ett förslag.
Kontakta oss för meny. Reservation för ändringar i meny.

Meny hösten2017   

Måndag

Terrine på skaldjur med rostad blomkål, pepparrot, forellrom och silverlök
Kryddstekt kalvbiff med potatispuré, karamelliserad schalottenlök, höstsvamp och smörad kalvsky
Hjortronsoppa med mandel och kolapannacotta

Tisdag

Mjukbakad kalvrygg med friterad kalvbräss, pickles, senapscreme och krasse
Ångad hälleflundra med jordärtskockspuré, rostad jordärtskocka, lardo och Pernodsmör
Äppelkaka med punsch-glass

Onsdag

Svampsoppa med tryffelcremé, lagrad ost och kryddiga blad
Svensk oxfilé från närliggande gårdar med ragu på oxkind och portvin serveras med rotselleripuré och bakad rotselleri
Sorbet på havtorn med mjölkchokladcremé, nötter och chokladjord

Torsdag

Terrine på skaldjur med rostad blomkål, pepparrot, forellrom och silverlök
Kryddstekt kalvbiff med potatispuré, karamelliserad schalottenlök, höstsvamp och smörad kalvsky
Hjortronsoppa med mandel och kolapannacotta

Fredag

Mjukbakad kalvrygg med friterad kalvbräss, pickles, senapscreme och krasse
Ångad hälleflundra med jordärtskockspuré, rostad jordärtskocka, lardo och Pernodsmör
Äppelkaka med punsch-glass

Lördag

Svampsoppa med tryffelcremé, lagrad ost och kryddiga blad
Svensk oxfilé från närliggande gårdar med ragu på oxkind och portvin serveras med rotselleripuré och bakad rotselleri
Sorbet på havtorn med mjölkchokladcremé, nötter och chokladjord

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vill du boka middag?