Middag

Varje kväll lagar vi en middag anpassad för dagen och med lämpliga viner till. Vi byter meny efter säsong och tillgång på lokala råvaror.

Vi gillar och bryr oss om lokala och ekologiska råvaror. Denna kärlek och omtanke till det naturliga försöker vi ständigt spegla genom maten och serveringen.

Vi kan ofta erbjuda egenskjutet vilt från våra jaktmarker
Det finns självklart möjlighet att lägga till eller ta bort rätter. Om så önskas, tala gärna om det för oss så gör vi ett förslag.
Kontakta oss för meny. Reservation för ändringar i meny.

Meny november och december 2017   

Måndag

Hummersoppa med lagrad ost, rotsaker och friterad purjolök
Svensk oxfile med ragu på oxkind och portvin serveras med rotselleripure` och bakad rotselleri
Sorbet på havtorn med mjölkchokladcreme mandel och chokladjord

Tisdag

Mjukbakad kalvrygg med friterad kalvbräss pickles, senapscreme och krasse
Bakad hälleflundra jordärtsskocspure,friterad skocka och pernodsmörsås
Kolapannacotta med hjortron och kanderad mandel

Onsdag

Julbord

Torsdag

Julbord

Fredag

Julbord

Lördag

Julbord

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vill du boka middag?