RING OSS 0500-49 90 00

info@knistad.se

Knistad 1 541 92 Skövde

Boka online Kontakt

Herrgårdsbloggen

Till bloggen

Sista dagarna att jaga med hund…….

lite sorgligt att det är 1 Oktober som man får släppa Sassi nästa gång.

Som jag berättat flera gånger här inne så tog jag jägarexamen på Knistad Herrgård och det var så jag hittade Knistad Herrgård 2010. Efter jägarexamen blev jakt mitt stora intresse, kort därefter köpte jag min första jakthund, en Beagle som heter Sassi. Sedan fick jag möjligheten att för ca 2 år sedan få en jämthund som heter Siri. Det här jaktåret har varit det absolut bästa såhär långt. Det är så otroligt roligt att jobba med hundarna. I Söndags fick jag chansen att åka till Halland och jaga älg och gris med Siri och i Måndags tog jag faktiskt ledigt spontant från Herrgården och åkte till Bosse för rådjursjakt med Sassi och Bosses hund blixten. Bosse har ju hand om jägarexamen på Knistad Herrgård och är en rutinerad jägare. Vi hade en fantastisk dag tillsammans och hundarna hade jätte kul i skogen. Det sköts ett rådjur för Sassi så det var en perfekt avslutning på säsongen.