RING OSS 0500-49 90 00

info@knistad.se

Knistad 1 541 92 Skövde

Boka online Kontakt

Herrgårdsbloggen

Till bloggen

Torsdag och full fart!

Idag skall jag föreläsa ungtföretagande på gymnasiet......

Jag tycker att det är riktigt kul att få inspirera och motivera unga till att bli företagare. Eller att de blir det de vill. Vi spenderar extremt mycket tid på vårt arbete och det är ju otroligt viktigt att vi gör det vi vill. Jag har alltid jobbat med det jag är intresserad av. Det tror jag skapar framgång. Jag är med i ett projekt som heter ungmentor, där jag har en mentor i Carl som ”lär mig” hur unga tänker i framtiden.

Jag har också fått komma och föreläsa på gymnasiet två gånger nu! Det är jätte kul att få vara med och bidra. I torsdag var det riktigt roligt och jag fick flera elever som kom fram till mig efteråt, som ville ha mig som mentor eller sökte sommarjobb hos oss på Knistad Herrgård! riktigt kul!