Herrgårdsbloggen

Till bloggen

Välkommen till Herrgårdsbloggen

Hej nu läser du första inlägget i min blogg som heter Herrgårdsbloggen. Varför skall man blogga? Jo jag får ofta frågan hur är det att äga och driva en Herrgård? Bor du på Herrgården? Är du alltid här och vad gör du annars? Mina medarbetare får ofta frågan vem som äger Herrgården, om den är privat ägd m.m.

Förhoppningsvis kan jag genom denna bloggen glänta på dörren till ett liv som Herrgårdsägare och VD. Samtidigt kommer Ni få följa med in i många roliga möten, nya tankar och galna upptåg. I min värld är det mötet med människan och vad det för med sig som är det spännande. Det är de vid bär med oss i våra minnen.

Jag heter Dan Persson och är 38 år. Jag är gift med Catherine Norrsjö, vi har varit tillsammans med i 17 år. Tillsammans med Catherine har jag två barn, Rasmus som är 14 år och Amanda som är 10 år. Tack vare Knistad Herrgård där jag tog min jägarexamen 2010 har jag kunnat utveckla mitt jakt intresse, det har utmynnat i våra två hundar Sassi och Siri. Vi bor inte på Knistad Herrgård, utan samma år som vi fick möjligheten att köpa Knistad Herrgård och innan vi visste om detta så köpte vi vår dröm Herrgård i Jönköping. Gården heter Kaptensbogård och ligger endast 3km från centrum precis vid sjön Vättern.