RING OSS 0500-49 90 00

info@knistad.se

Knistad 1 541 92 Skövde

Välkommen till Äppelbyn

prev
next

Lantligt med närhet

I ett nybyggt hus i Äppelbyn bor du på landet och ändå nära staden ca 9 km från Skövde Centrum. Här har du möjlighet att utöva dina intressen och ta del av Knistad Herrgårds stora utbud av aktiviteter och tilläggstjänster. I Äppelbyn och på Knistad Herrgård är det enkelt att umgås med grannar och vänner.

Som boende i byn kan du spela golf, rida, träna på gym, springa eller promenera i de vackra omgivningarna. Det kommer finnas möjlighet att köpa tilläggstjänster via Knistad Herrgård så som trädgårdsskötsel, snöskottning, städhjälp, catering, husvakt och tvättservice.
Byn består av 20 cirkelformade tomter om ca 700 kvm som omges av häckar med Avebok. Mellan tomterna finns äppelträd och i området finns gång- och cykelvägar, parkeringsplatser under tak, gästparkeringar och miljöstation. Området är belyst med punktbelysning utmed gångvägarna.

Om Äppelbyn

  • Naturskönt livstilsboende
  • 20 cirkelformade tomter om ca 700 kvm
  • Som boende får du 25 % rabatt på hela Knistads utbud.
  • Som boende har du möjlighet att köpa tilläggstjänster såsom catering, husvakt och snöskottning.

Välkommen till lugnet i Äppelbyn

I Äppelbyn härskar ömsom lugnet, ömsom rörelsen och aktiviteten. Som boende i byn har du ständig närhet och tillgång till en mängd olika aktiviteter, vare sig du vill ta en pastis med grannarna vid boulebanan eller siktar på nytt personbästa på golfbanan.