Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Bröllopskoordinator - Caroline Ulkner

Jag har mitt drömjobb. Jag får använda mina starka egenskaper inom struktur och planering och kombinerar det med min stora passion för bröllop. Det är den bästa kombinationen jag kan tänka mig: det visuella och strukturen förpackat som en härlig smällkaramell av känslor, idéer och framför allt ordning och reda.

Planera ert drömbröllop med vår erfarna bröllopskoordinator

Som bröllopskoordinator på Knistad Herrgård kommer jag att finnas vid er sida från första kontakten till sista dansen. Jag hjälper er under hela planeringsprocessen för att underlätta och stötta för att ni ska kunna fokusera på era önskemål och visioner. På er stora dag ska ni kunna släppa allt och vara gäst på ert fest.

Tillsammans jobbar vi fram ett bröllopskoncept som passar er och era gäster. Vi går igenom budget, dekorationer och externa leverantörer och jag utformar en checklista och budgetmall som ni kan använda er av under hela planeringsprocessen. Tillsammans med mina fantastiska kollegor på herrgården utformar vi ert bröllop precis så som ni vill ha den.


Vid sidan av jobbet är jag en effektiv do:er med långa checklistor på projekt jag drömmer om att bocka av i vårt gamla trähus. Fru till Christian och mamma till två små kottar som får mig att skratta högt men som också ger mig gråa hår. Min favoritkväll är i sommarstugan vid Vänern eller hemma på altanen tillsammans med mina nära och kära eller i sällskap av en bra bok och en kopp te.

”Jag kommer vara er kontaktperson och bollplank hela vägen och jag vill tillsammans vårt otroliga team på Knistad Herrgård skapa Er favoritdag. Er vision och önskemål sätter riktlinjerna och jag ritar kartan.”

Första steget till ert bröllop

Fyll in dina uppgifter så återkommer jag med mer information.
//Caroline – Bröllopskoordinator på Knistad Herrgård

Förverkliga dina bröllpsdrömmar på Knistad Herrgård - låt vår bröllopskoordinator ta hand om detaljerna

Solens gyllene strålar smeker de böljande kullarna, och en förväntansfull stämning vibrerar i luften. Gästerna samlas på vår pittoreska gårdsplan, doften av sommarblommor blandas med glada skratt och melodisk musik, medan brudparet närmar sig under de majestätiska lindarna. Hand i hand, redo att säga ja till en framtid tillsammans.

Här på Knistad Herrgård skapar vi en perfekt inramning för ert livs största dag. En romantisk och lantlig atmosfär, där era drömmar om ett oförglömligt bröllop blir verklighet.

Bröllop på Knistad Herrgård