RING OSS 0500-49 90 00

info@knistad.se

Knistad 1 541 92 Skövde

Bröllop på Knistad

Knistad Herrgård är den perfekta platsen för ert drömbröllop. Inte bara är platsen i sig vacker och romantisk, vi serverar även förstklassig mat och service.

Går ni i giftastankar? Hos oss på Knistad Herrgård kommer ni att få en oförglömlig dag som skräddarsys efter just Er! Vi planerar och sätter ihop allt så att det ska passa just er och era bröllopsgäster. Vi kan hjälpa till med allt från vigsel, menyer, musik mm. Det finns alla möjligheter att anordna det lilla mysiga bröllopet med familjen eller slå på stort och hyra hela herrgården med vigsel i våran vackra trädgård om man så önskar och varför inte ha ett bröllop i dagarna 3 precis som i sagornas värld!! Det finns flera vackra kyrkor i området om ni vill ha kyrklig vigsel. Vi har även möjlighet att anordnar vigsel i vår trädgård eller i någon av våra fina lokaler. Här finns alla förutsättningar för att ni ska få det bröllopet som just Ni vill ha så tveka inte att kontakta oss så lovar vi att göra detta till en utav dom bästa dagarna i erat liv!!


Bröllop på Knistad Herrgård?


Info

Frågor & Svar

Hur många gäster kan ni ta?

Vi har smedjan som tar ca 300 personer, Paviljongen ca 200 personer och våran festvåning ca 50 personer.

Kan man vigas hos er?

Ja hos oss finns flera alternativ. Vigsel kan anordnas i våran fina trädgård eller om inte vädret tillåter finns fina Konferens lokaler att tillgå. För det lilla bröllopet är våran vinkällare ett utmärkt val.

Finns det Kyrka i närheten?

Det finns många kyrkor i våran närhet och närmaste kyrka ligger endast 5 min bort från Herrgården.

Kan ni hjälpa till att fixa musik/band?

Vi har flera olika alternativ att erbjuda. Allt från klassiskt till trubadur och DJ.

Bröllopsfotograf?

Självklart kan vi hjälpa er att hitta en fotograf som kan föreviga eran dag.

Menyer?

Vi jobbar inte med några fasta menyer utan Ni som brudpar får vara med att sätta ihop Eran meny så att det ska passa just precis Er.