RING OSS 0500-49 90 00

info@knistad.se

Knistad 1 541 92 Skövde

Festpaket

Det finns många anledningar att ordna fest. Här finner ni ett urval av våra festpaket. Vad firar ni?

Jämna födelsedagar

Starta upp med en 5-kamp för att sedan ta en fördrink innan vi sätter oss till bord för att avnjuta en 3-rätters middag där vår sommelier har valt ut viner som passar till detta. Efter middagen kanske det passar med lite underhållning / dans för att kanske ha paus för lite kaffe och tårta! Varför inte slå klackarna i taket ordentligt och dansa natten lång och till sist innan det är dags för sängen tar vi en korv med bröd så vi står oss till frukost! För självklart ska ni övernatta så ni får uppleva våra herrgårds inspererade hotellrum och framförallt har ni nära till sängen när fötterna är trötta efter en hel dag och natt hos oss på Knistad som älskar livet och som älskar fest!!!

Möhippa / Svensexa

Starta med Lunch så att ni orkar med Göstas loge där det väntar utmaningar i form av laganda och sammarbete. När Gösta har kört slut på er kan det vara skönt att slappa i våra ved eldade karbad innan vi äter en 3-rätters middag!

Dopkalas

När ni anländer från kyrkan kan det vara skönt att få prata av sig över en välkomstdrink. När den är slut äter vi en lunch som vi sedan avslutar med kaffe och doptårta

Den perfekta Festen

Finns den? Absolut!!! Knistad Herrgård är det perfekta stället för den perfekta festen! Ni bestämmer precis hur ni vill ha det och vi fixar. Tänk att få utforma sitt livs kalas och slippa fixa, ordna och greja och framförallt slippa ta hand om disk och städ dagen efter! Vi hjälper er att planera och tillsammans kommer vi fram till hur Ni vill att eran tillställning ska se ut. Knistad Herrgård är som gjord för glädje och fest så är det någon gång i livet Ni ska göra en oförglömlig fest för nära och kära så är Knistad det perfekta stället!


Vill du veta mer?