RING OSS 0500-49 90 00

info@knistad.se

Knistad 1 541 92 Skövde

Aktiva mötet, stärk lagandan

I direkt anslutning till herrgården finner ni möjligheter inte många har. Vår egen golfbana, Göstas loge och andra aktiviteter ger tillfälle att jobba på sammanhållningen.

Teambuilding är ett något nött uttryck men beskriver ändå våra aktiviteter på ett bra sätt. I vår egen Göstas logen löser ni lagvis knepiga stationer under ledning av ”Göstas gubbar”. Dom är ena kluriga herrar som med egna händer skapat Logen. Som pensionerade fallskärmsjägare vet dom vikten av sammanhållning och har vävt in detta i alla moment. Vill ni hellre ”leka av er” utomhus så väljer ni femkampen. Eller varför inte prova på golf vid vårt eget övningsområde precis utanför huset.

Vi vet att somliga har mycket att prata om när de ses och en lekfull aktivitet kan vara lite för mycket, ja låt oss då elda upp lite värme i karbaden och vedbastun så kan ni i lugn och ro koppla av och prata av er innan middagen i stället.

I prisexemplet anges lunch till lunch som förslag då detta är det populäraste alternativet av denna konferenser. Givetvis skräddarsyr vi paketet till er om ni önskar stanna hos oss längre eller kortare tid. Svårt att välja aktivitet? Ingen fara, man kan ta alla, säg till när ni ber om offert.

Lokalkostnad tillkommer.

Välkommen med er förfråga!

Pris: 2095;-

I prisexemplet ingår:
Dag 1: Lunch, eftermiddagsfika, aktivitet. 2 rätters meny, del i dubbel
Dag 2: Frukostbuffé, förmiddagsfika, lunch

Priset anges ex moms
Lokalkostnad tillkommer

Tillägg

Ni väljer aktivitet under vistelsen! Alternativ att välja på är Göstas Loge, 5-kamp, Prova på golf eller ett mer avslappnat alternativ, Vedeldade badtunnor och vedbastu


Bokningsförfrågan Aktiva mötet, stärk lagandan

Ring gärna: 0500-49 90 00

Vi hjälper dig!