RING OSS 0500-49 90 00

info@knistad.se

Knistad 1 541 92 Skövde

Boka online Kontakt

Bacchuspaketet- konferens med Guldkant

Önskar ni en konferens med extra lyx? Då ska ni boka vårt Bacchus-paket med en exklusiv 5 eller 7 rätters avsmakningsmeny till kvällen.

Vårt restaurangkoncept Bacchus Gourmet erbjuder en middag där inget lämnas åt slumpen med sittning i vår särskilda privata del belägen i vinkällaren.

Som konferensgäst på Knistad Herrgård har ni er egen lokal med all den senaste tekniken tillgänglig. Ni bor i våra herrgårdsflyglar i tidsenligt inredda rum med utsikt mot vår egen omgärdande golfbana. Måltiderna serveras i huvudbyggnaden men luncher och fikor på smakfulla bufféer för er att välja från. Med hjälp av vår konferensbokning ser vi till att er konferens flyter på så smidigt som möjligt för er så att ni kan ha fokus på ert viktiga arbete som ni är här för att utföra.

Bacchus Gourmet erbjuder gastronomiska middagar i form av 5 eller 7 rätters meny. Här får våran skickliga köksmästare Robert Wirdahl utrymme att låta kreativiteten flöda. Med erfarenheter från Stockholms finaste krogar där ibland Fredsgatan 12, vågar vi lova er en smakresa utöver det vanliga. I Bacchus gourmet lämnas inget åt slumpen!
Vår egen sommelier väljer ut passande viner till menyn som sedan serveras av ert sällskaps egen kypare för kvällen. Alla rätter kommer självklar att presenteras av kocken själv. Denna middag är inte bara en måltid utan en hel upplevelse med er och ert välbefinnande i fokus. Ta konferensen till nästa nivå med denna pärla som avslutning av er arbetsdag.

Pris: 2545;-

Bacchus-paketet
I paketet ingår:

Lunchbuffé, eftermiddagsfika, fördrink med italienska tilltugg, Bacchus Gourmets 5 rätters meny, enkelrum
Frukostbuffé, förmiddagsfika, lunchbuffé

Pris från 2545 kr per person ex moms

Paketet gäller för grupper om 8-20 personer.


Bokningsförfrågan Bacchuspaketet- konferens med Guldkant

Ring gärna: 0500-49 90 00

Vi hjälper dig!