RING OSS 0500-49 90 00

info@knistad.se

Knistad 1 541 92 Skövde

Boka online Kontakt

Sportlovspaket med bad

Bo i herrgårdsmiljö och bada på Arena Skövde, Sveriges bästa upplevelsebad flera år i rad. Se våra paketerbjudanden här.

Bada på Upplevelsebadet och kom sedan och koppla av och njut av en Herrgårdsvistelse hos oss. På kvällen serveras en middag i vår mysiga restaurangen. Ni bor i en av flyglarna och på morgonen står vår stora frukostbuffé och väntar.

Arena Skövde har flera gånger vunnit utmärkelsen Sveriges Bästa Äventyrsbad* och Årets Turistmål**. Med en vattentemperatur på upp till 34 grader och en lufttemperatur på 36 grader njuter även den frusne. På plats finns allt från flera olika vattenrutschkanor om totalt 370 meter, vågbassäng och utebassäng. I drakpoolen delar du en härlig vattenupplevelse med de minsta barnen. Har man tur kanske ni till och med får se draken Sim-Sala-Bim smyga runt i buskarna.

För de våghalsiga finns rutschkanorna Magic Hole och Black Hole. Mer äventyr och fart? Ok…då är Vildforsen med ett flöde på ca 975 liter vatten varje sekund samt den snabbaste vattenrutschkanan Turbo något för dig. Utmana dina vänner och se vem som åker snabbast (din tid samt dagens snabbaste tid visas i slutet av Turbo).

I den digitala poolen kan man just drömma sig bort till ett korallrev i söderhavet med olika fiskar och till och med hajar. Vågar du hoppa i?

Paketpriser:
– 2260:- för 2 vuxna och 1 barn i dubbelrum med 1 extrabädd.
– 2750:- för 2 vuxna och 2 barn i familjerum med 2 extrabäddar

I priset ingår entré till Upplevelsebadet på Arena Skövde, varmrätt, övernattning samt frukost.

Länk till Upplevelsebadet: https://arenaskovde.se/upplevelsebad/

Erbjudandet gäller tisdagar-lördagar vecka 7-9.

 


Bokningsförfrågan Sportlovspaket med bad

Ring gärna: 0500-49 90 00

Vi hjälper dig!