RING OSS 0500-49 90 00

info@knistad.se

Knistad 1 541 92 Skövde

Boka online Kontakt

Påsk på herrgården med övernattning & stort påskbord

Fira in vårens antågande med påskpaket på vår mysiga herrgård. Kombinera en skön hotellvistelse med lyxig påskmat och annat gott.

Välkomna vårens ankomst med en underbar helg på Knistad Herrgård. Åk på spännande utflykter på dagarna och på kvällarna väntar härliga middagar i vår mysiga restaurang. På långfredagen och påskafton är vår vedeldade bastu och karbad varma så ta med badkläderna.

Mitt ute på den vackra Västgötska landsbygden hittar ni Knistad Herrgård. Här har lugnet, stillheten och doften av naturen härskat i hundratals år. Det är ett arv som vi har vårdat noga.

Långfredag – Ett glas mousserande och tilltugg, 3-rätters  middag, övernattning i dubbelrum och frukost – 1295 kr per person
Påskafton – Ett glas mousserande och tilltugg, stort påskbord, övernattning i dubbelrum och frukost – 1395 kr per person

Lyxa till det lite extra! Boka på en extranatt, skärtorsdag eller påskdagen,  för endast 995 kr per person. Här ingår 3-rätters middag, övernattning i dubbelrum och frukost. 

Enkelrumstillägg 300 kr per natt

Inom en radie av några mil finner ni intressanta resmål, t.ex. trandansen vid Hornborgasjön, Läckö slott, Varnhems klosterkyrka eller krydda din vistelse med en skön behandling på Tinas hud & massage. Välj bland flera olika behandlingar eller massage.

Boka behandling på Tinas hud och massage

 

Pris: 995;-

Från 995 kr per person. Pris beroende på ankomstdag.


Bokningsförfrågan Påsk på herrgården med övernattning & stort påskbord

Ring gärna: 0500-49 90 00

Vi hjälper dig!