RING OSS 0500-49 90 00

info@knistad.se

Knistad 1 541 92 Skövde

Boka online Kontakt

Konsertpaket med Gyllene Tider

Efter 40 år tackar Gyllene Tider för sig med stor avskedsturné. Se showen i Boulognerskogen i Skövde den 12 juli och bo på Knistad Herrgård med lyxigt paket.

Den 12 juli  kommer Gyllene Tider till Skövde med sin avskedsturné i Boulognerskogen endast 15 minuter från Herrgården. Vi erbjuder ett härligt konsertpaket där ni får en upplevelse utöver det vanliga i gemenskap av andra Gyllene Tider-fans.

Ni bor i en av våra flyglar i herrgårdsinspirerade rum. På herrgårdsbyggnadens terrass serveras grillmiddagen innan konserten. Därefter får ni med er en picknickpåse och vi kör er till spelplatsen. Efter avslutad konsert hämtar vi hem er och i restaurangen står vickning uppdukad och baren är öppen. Sov gott i sköna sängar och avsluta med en ljuvlig frukostbuffé.

Pris: 1695;-

Pris per person
Då ingår:
Entrébiljett
Grillmiddag buffé mellan 17,00-18,00
Picknickpåse
Transport till och från showen
Vickning
Övernattning del i dubbelrum samt frukost.

Enkelrumstillägg 250 kr /Person & natt

Tid: 18:30

Bussen går till konsertområdet och hemfärd blir när konserten är över. Vid återkomsten till herrgården är baren öppen ifall ni vill fortsätta kvällen.

Tillägg

Kom en dag tidigare eller förläng din vistelse med en extranatt - För 995 kr per person får du en 3-rätters middag, övernattning i dubbelrum och frukost.

Enkelrumstillägg 250 kr /Person & natt
Bokas i samband med ditt Gyllenetiderpaket


Bokningsförfrågan Konsertpaket med Gyllene Tider

Ring gärna: 0500-49 90 00

Vi hjälper dig!