RING OSS 0500-49 90 00

info@knistad.se

Knistad 1 541 92 Skövde

Boka online Kontakt

Herrgårdsgolfen 8-9 augusti

Nu är det dags att boka in er på vår populära Herrgårdsgolf med 2-dagars golftävling, middag, övernattning och underhållning.

Spela årets partävling på Knistad Herrgård 8-9 augusti. Torsdagen den 8 augusti startar tävlingen med en kanonstart kl. 11.00 som är en fyrboll-bästbollstävling. Vid 16-tiden är första dagens tävling klar och ni kan inta svalkande dryck på terrassen precis bredvid 18:e green. Klockan 19.00 dukar Knistad Herrgårds duktiga kockar upp för en riktigt klassisk grillbuffé. Under kvällen blir det underhållningen och vi ser fram emot en härlig kväll med god stämning och mycket prat och skratt och säkert en och annan dans.

Efter att Ni sovit ut i en av flyglarna i princip mitt på banan och ätit en gedigen herrgårdsfrukost är det dags för andra dagens tävling. Tävlingen – en greensome- börjar med kanonstart kl. 9.30.

Prisutdelning sker under kvällen efter första dagens tävling, sedan direkt efter andra dagens runda för det totala resultatet.

 

 

 

 

Pris: 1795;-

Pris per person
I paketet ingår:
2 tävlingar med fina prisbord
Grillmiddag med underhållning
Övernattning del i dubbelrum och frukostbuffé

Enkelrumstillägg 250 kr /Person & natt

Tillägg

Bor ni långt bort eller bara vill ha en extra sovmorgon kan ni boka till en extranatt onsdag-torsdag för endast 500:-/pers i dubbelrum inkl. frukost

Enkelrumstillägg 250 kr /Person & natt
Bokas i samband med Herrgårdsgolfen


Bokningsförfrågan Herrgårdsgolfen 8-9 augusti

Ring gärna: 0500-49 90 00

Vi hjälper dig!