RING OSS 0500-49 90 00

info@knistad.se

Knistad 1 541 92 Skövde

Lyx på landet

Välkommen hem till vår härliga och lantliga miljö. Här har ni möjligheten att få njuta av livets godheter i form utav mat och dryck och god services. Låt oss skämma bort er!

Unna dig och den du har kär en lugn och stämningsfylld, weekend på Knistad Herrgård. Låt varandra och det goda livet stå i fokus och skäm bort er i vår rofyllda miljö med god mat och underbara natur. Koppla av och njut!

Ni bor i herrgårdsinspirerade rum mitt i grönskan med utsikt mot vår välklippta golfbana, små skogsdungar av urskog och slingrande grusvägar. Vi välkomnar in i herrgården under eftermiddagen för en liten vinprovning innan ni får en stunds vila med tillfälle att bada i våra vedeldade karbad eller ta en promenad runt området. Fram på kvällen bjuds fem-rätters middag i herrgårdsrestaurangen. Till maten serveras ett väl avvägt dryckespaket. Låt smakerna förföra er under en långsam middag i trevligt sällskap. Efter maten finns mysiga soffor i salongerna att slå sig ner och smälta maten och kanske avrunda med en lite sängfösare.

På morgonen står en generös frukostbuffé uppdukad. Hembakade frallor, muffins och läskande juicer är bara några av alla smakfullheter som erbjuds. Självklart kan frukost på rummet bokas om ni känner er obekväm med buffé i dessa tider.

Välkommen till vår lilla oas av njutning!

Pris: 2200;-

Pris avser per person & natt
Allt detta ingår:
Enklare vinprovning
5-rätters middag inkl. dryckespaket
Övernattning del i dubbelrum inkl. frukostbuffé

Enkelrumstillägg 300 kr /person & natt

Tillägg

Stanna gärna mer än en natt hos oss. I receptionen är vi förberedda med kartor för gångstråk i närområdet såväl som utflyktsmål runt om i Skaraborg. Inom en radie om 45 minuter finner ni allt från Göta kanal, Vänern och Vättern sam flera välrenommerade vandringsstråk.


Bokningsförfrågan Lyx på landet

Ring gärna: 0500-49 90 00

Vi hjälper dig!