RING OSS 0500-49 90 00

info@knistad.se

Knistad 1 541 92 Skövde

Mågott Möte

Njut av Knistad i hälsans tecken. Låt mötet bli ett tillfälle att ta hand om varandra inifrån och ut i harmonisk miljö utanför stadens brus.

På Knistad har lugnet och stillheten härskat i miljontals år. Det är långt till närmsta stora väg och om natten är tystnaden och mörkret hänförande rogivande

Vill ni ge ert möte en sund inramning så är detta alternativet för er. Vi bjuder på ett pass yoga under vistelsen, när ni tycker det passar, antingen när  just anlänt och behöver landa lite inför ert möte eller som start på dagen efter en stärkande frukost. Yoga ger tid för eftertanke och är stärkande för så väl kropp som sinne.

Med Mågott Mötet får ni alltid vegetariska luncher och extra sunda fikaraster med exempelvis smoothies och frukt. Vårt välrenommerade kök har lagt ner extra kärlek på denna meny för att leverera hälsosamma måltider med bra balans i så väl näringsinnehåll som smaker. Som vanligt kommer råvarorna från närområdet.

I prisexemplet anges lunch till lunch som förslag då detta är det populäraste alternativet på konferenser. Givetvis skräddarsyr vi paketet till er om ni önskar stanna hos oss längre eller kortare tid. Lokalkostnad tillkommer.

Välkommen med er förfrågan!

Pris: 2195;-

I prisexemplet ingår:
Dag 1: Ett pass yoga, lunch, eftermiddagsfika, 2 rätters meny, del i dubbel
Dag 2: Frukostbuffé, förmiddagsfika, lunch

Frånpriset anges, ex moms
Lokalkostnad tillkommer

Vi skräddarsyr gärna paketet utefter era önskemål.


Bokningsförfrågan Mågott Möte

Ring gärna: 0500-49 90 00

Vi hjälper dig!