RING OSS 0500-49 90 00

info@knistad.se

Knistad 1 541 92 Skövde

Boka online Kontakt

Klassiska Midsommargolfen

Spela den klassiska midsommargolfen som är Knistads äldsta och populäraste tradition.

De senaste åren har det varit fullbokat med fantastiskt härlig stämning på hela herrgården. I år upprepar vi erbjudandet med ett kanonpris för två nätter. Kom redan på torsdagen och njut av en härlig middag med underhållning och lär känna varandra inför helgen.

På midsommarafton startar vår Greensome Mixtävling kl. 10,00. Efter tävlingen kan ni njuta av något gott att dricka på terrassen. För er som vill njuta lite extra är våra vedeldade badtunnor och bastu varma för ett dopp under bar himmel. På kvällen serveras en smarrig grillmiddag och även denna kväll underhållning på terrassen med utsikt över golfbanan.

Två-natts paket – torsdag-lördag

Specialpris: 2990 kr per person, detta ingår – två övernattningar, två frukostar, en 3-rätters middag med underhållning, en grillmiddag med underhållning, en greenfee på torsdagen, tävlingen på midsommarafton med ett generöst prisbord

Boka en tredje natt, lördag -söndag till specialpris: 995 kr per person med golfpaket där det ingår greenfee, 3-rätters middag, övernattning samt frukost.
Varmt välkomna!

 

 

Avbokningsregler: Fri avbokning fram till två veckor innan ankomst. Avbokning senare än detta full debitering. För grupper om 5 rum eller mer fri avbokning senast 3 veckor innan ankomst.

Pris: 2990;-

Specialpris: 2990 kr per person.
I priset ingår - två övernattningar, två frukostar, en 3-rätters middag med underhållning, en grillmiddag med underhållning, en greenfee på torsdagen, tävlingen på midsommarafton med ett generöst prisbord


Bokningsförfrågan Klassiska Midsommargolfen

Ring gärna: 0500-49 90 00

Vi hjälper dig!