RING OSS 0500-49 90 00

info@knistad.se

Knistad 1 541 92 Skövde

Mitt i naturen, konferens med NjUtsikt

Knistad Herrgård ligger inbäddad i grönskande slättlandskap. Här kan ni ta en walk and talk och uppleva stillhet och rofylld utsikt som inspirerar till nya tankebanor.

Låt oss dela med oss av vårt väl bevarade arv. En rofylld omgivning som prunkar i perfekt harmoni mellan hundraåriga träd och vår välskötta golfbana. Tänk om dessa gamla träd kunde tala…

Checka ut från kontoret och gör ett totalt miljöombyte med oss. Vi börjar med att servera er lunch i grönskan direkt från grillen och därefter väljer ni själva om ni vill fortsätta mötet i det fria eller komma in i ett av våra konferensrum. Vår reception erbjuder kartor för att lätt hitta långa eller korta promenadstråk för en walk and talk eller lite tid för eftertanke mellan möte och middag. Till kvällen välkomnar vi er in till bords i vår lantliga restaurang med vällagad mat från närområdet. Gick ni den långa rundan på kartan så passerade ni till exempel Moster Susanne som levererar våra ägg.

Gör er konferens till en naturupplevelse i svensk landsbygd.

I prisexemplet anges lunch till lunch som förslag då detta är det populäraste alternativet på konferenser. Givetvis skräddarsyr vi paketet till er om ni önskar stanna hos oss längre eller kortare tid. Lokalkostnad tillkommer.

Välkommen med er förfrågan!

Pris: 1795;-

I prisexemplet ingår:
Dag 1: Lunch från grillen ute i det fria, eftermiddagsfika, 3 rätters meny
Del i dubbel och frukostbuffé
Dag 2: Förmiddagsfika, lunch

Priset är ett från pris som anges ex moms
Lokalkostnad tillkommer


Bokningsförfrågan Mitt i naturen, konferens med NjUtsikt

Ring gärna: 0500-49 90 00

Vi hjälper dig!