RING OSS 0500-49 90 00

info@knistad.se

Knistad 1 541 92 Skövde

Möte med matlagning

"Dom bästa samtalen äger rum i köket". När ni bokar möte och matlagning får ni göra er egen lunch eller middag tillsammans med en av våra kockar.

I vårt hemtrevliga gästkök är det svårt att inte trivas. Ni bryter ert möter för lunch eller middag och samlas med en av våra duktiga kockar i köket som är väl förberett med allt ni behöver. 

När ni bytt kavajen mot förkläde lagar ni tillsammans en två eller tre rätters meny. Varför inte ta ett glas medan ni sida vid sida tillreder råvarorna och och utbyter tankar. Vår kock delar med sig av sina tips och ticks och med er härifrån får ni recept på det ni lagat. I gästköket vistas endast en grupp åt gången och ni äter enskilt i intilliggande matsal. Middagsbjudningen kan bli både lång och fylld av skratt i ert egna gäng.

Kombinera denna trevliga aktivitet med konferens i en eller två dagar. I prisexemplet anges en heldag och natt som förslag då detta är det populäraste alternativet av denna konferenser. Givetvis skräddarsyr vi paketet till er om ni önskar stanna hos oss längre eller kortare tid. Lokalkostnad och startavgift tillkommer.

Möte och matlagning passar bäst för grupper om 8-15 personer  

Välkommen med er förfrågan!

Pris: 2195;-

I prisexemplet ingår:
Dag 1: Lunch, eftermiddagsfika, 3 rätters meny, del i dubbel
Dag 2: Frukostbuffé

Frånpriset anges, ex moms
Lokalkostnad och startavgift tillkommer

Vi skräddarsyr gärna paketet utefter era önskemål.


Bokningsförfrågan Möte med matlagning

Ring gärna: 0500-49 90 00

Vi hjälper dig!