Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Boka konferens - Få aktivitet på köpet!

Är du redo att ta med dina anställda på den mest episka konferensen någonsin? Glöm tråkiga möten, penna och papper! Förvänta dig skratt, skoj, god mat, lantlig 1700-tals miljö och en hel del riktigt roliga aktiviteter! Tillsammans tar vi fram aktiviteter som passar för er! Så, vad väntar vi på? Sätt på dig din bästa konferenshatt och boka nästa konferens hos oss på Knistad!
Hör av dig för offert

Nu bjuder vi på en av våra nya aktiviteter när du bokar en konferens med övernattning för minst 10 personer.

Välj mellan Bäst i test, Vinresan eller Blindtest. Läs mer om aktiviteterna nedan.

Bäst i test

Inspirationen till Bäst i test kommer från SVT:s kända TV-program med samma namn. Det är en prestigefylld utmaning där kvalifikationerna inte sitter i personens styrka eller intelligens, utan snarare i hur kreativ personen är. Det är en tävling där facit saknas och det går aldrig att veta vem som kommer att vinna. Många uppdrag med mindre poäng eller ett par uppdrag som ger flera poäng – valet är ditt!
Här gäller det är jobba tillsammans i lag för att lösa uppgiften och samla så många poäng som möjligt. Ni uppmuntras till att tänka kreativt, vara lösningsorienterade och tänka utanför boxen. Vem är egentligen bäst i test?

Passar bäst för grupper i storleken 20-80 pers
Tid: ca 2 h

Vinresan - VINPROVNING I PÅ SPÅRET-TEMA

Upplägget är ungefär detsamma som i det populära tv-programmet, vi startar resan och utmaningen är att komma på vart vi är på väg. Lagvis sätts kunskaper på prov och lagandan är viktigt då man tillsammans skall svara på frågor om vårt resmål. När vi är framme vid vårt resmål har vår fantastiska sommelier tagit fram ett vin från ett område i resmålet. Han berättar om vinet och vi får givetvis smaka.

Passar bäst för grupper i storleken 10-50 pers
Tid: ca 2h (eller efter önskemål)

Blindtest

Varför inte höja pulsen och skapa lite extra gemenskap redan vid fördrinken? Smaka, lukta och känn och gissa. Hur stor kakaohalt är det i chokladen, vilken krydda är vilken, vilken spritsort osv.

Testa era sinnen och se vem som har den skarpaste smaklöken, den mest raffinerade näsan och den mest intuitiva känseln.

Passar bäst för grupper i storleken 5-30 pers
Tid: ca 30 min

Knistad Herrgård - mer än bara en konferens.

Drömmer du om en konferens som inte bara är effektiv, men också inspirerande och minnesvärd?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. Tillsammans skapar vi en konferens som överträffar alla dina förväntningar!