Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Golfveckan Vecka 29 – Ett Uppgraderat Program och Lantlig Gemenskap!

Välkomna golfentusiaster till årets höjdpunkt, Knistads Golfvecka vecka 29 – i år roligare än någonsin! Med ett uppgraderat program och spännande nya tävlingar utlovar vi en vecka full av golfglädje och oförglömliga ögonblick. Anmäl dig för att vara med och skapa en fantastisk vecka fylld med golfutmaningar som får dig att garva och gemenskap som gör dig varm i hjärtat. Det här blir ett golfäventyr du verkligen inte vill missa!

Program Golfveckan

Tisdag: Knistad Greensome

Varmt välkomna till startskottet på golfveckan!
Vi startar V29 med en klassisk golftävling greensome på Knistad Herrgård. Förutom med målet i sikte att ta hem en vinst från det fina prisbordet är det dags för skratt, glädje & high fives. Vi startar dagen med en shotgunstart 09:00 och avslutar golfen med en aftergolf och prisutdelning.

Anmälan
Via MinGolf eller rasmus@knistad.se
300 kr per person
300 kr tävlingsgreenfee

Onsdag: Homerunners Invitational – Eat, drink, play

Varmt välkomna till Homerunners invitational. Homerunners är ett företag som levererar ett sätt att umgås, tävla och njuta av mat & dryck på en annan nivå. Med deras simulatorzoner & gamezones brukar dom bjuda på unika upplevelser och den vinnarskallen du trodde du ej hade kommer garanterat fram.
Vi kommer spela en fyra manna scramble med en shotgunstart 10:00
Det kommer vara mängder av aktiviteter på banan och självklart är även mascoten Homer på plats.

Anmälan
Via MinGolf eller rasmus@knistad.se
375 kr per person
300 kr tävlingsgreenfee

Torsdag: Projekt 322 golfen

Vår VD Dan Persson har sedan 2010 jobbat nära med Projekt 322. Just Projekt 322 är döpt efter avdelningen 322 på drottnings Silvias barnsjukhus, där många barn som drabbats av cancer hamnar. Grundaren Tomas Lind har själv erfarenhet av att som barn spendera stor del av sin tid på sjukhus, därför vill Projekt 322 hjälpa familjer där barn drabbats av cancer. Dan och vi på Knistad gör vårt bästa med att skänka både pengar och glädje till Projekt 322. Vi gör allt för att hjälpa en kamp som redan är svår nog och vi vill nu köra för första gången en riktigt härlig golftävling för Projekt 322 skull.

Denna tävling kommer alla intäkter gå oavkortat till Projekt 322. Vi kommer spela två manna scramble med shotgunstart kl. 10:00. Förutom massa roliga aktiviteter som händer ut med banan kommer även efter tävlingen dagen avslutas med middag med show och en stor prisutdelning. Varmt välkomna att hjälpa oss att hjälpa andra!

Dagens upplägg:
Kl. 09:00 – Samling & information

Kl. 10:00 – Shotgunstart

Kl. 15:00 – Aftergolf & prisutdelning

Kl. 18:00 – Show med Nicklas Strömstedt & 3 rätters middag

Anmälan
Via MinGolf eller rasmus@knistad.se
2 500 kr per person

Stanna över och njut av herrgårdsfrukost morgonen därpå?
I vårt paketpris får du, förutom golf, tävlingservice, 3 rättersmiddag med show av Nicklas Strömstedt, även övernattning och herrgårdsfrukost.

Paketpris: 2 795kr per person i dubbelrum

Fredag: ALLSÅNGSGOLFEN med Niklas Strömstedt

Kombinerat golf med allsång? Om inte, så är det dags nu.
Vi startar dagen med att spela en bästboll och hoppas på chansen att kamma hem det hela. Efter golfen börjar det koka på vår terrass för då är det dags för aftergolf med allsångstema. När sångrösterna har börjat värma upp sig kommer vi snabbt ha en prisutdelning från dagens tävling. Efter detta börjar bussarna rulla in och hjulen går mot Karlsborg för Allsång vid kanalen där vår kära hedersmedlem Niklas Strömstedt spelar.
En hemlis mellan dig och mig, han spelar hos oss redan dagen innan. Boka en startnatt för tävlingen och upplev sommarspelning med Niklas Strömstedt på Knistad.
Anmälan
Via MinGolf eller rasmus@knistad.se
600 kr per person
300kr tävlingsgreenfee

Startnatt, sommarspelning med Niklas Strömstedt.

  • Tre rätters middag
  • Övernattning del i dubbelrum
  • Herrgårdsfrukost

Läs mer och boka sommarspelning med Niklas Strömstedt här.

Lördag: The Battle Of Knistad

Paragrafryttare och regelmästare, stanna hemma! Under golfveckan bjuder vi in till en riktigt busig golftävling tillsammans med delägare Steffo Törnquist och hans gode vän Niklas Strömstedt. Efter avslutad tramstävling följer en festkväll du sent skall glömma tillsammans med Steffo och Nicke som värdpar. De utlovar fin-fina priser!

Aldrig har du spelat en golftävling med dessa regler, det är nämligen Steffos och Nickes egna. I denna tävling är det lovligt att sparka bollen, men bara två gånger! Och även kasta bollen, men bara en gång!
Om inget av ovan hjälper dig i mål så åberopar du regeln ”Arsellängd” där du vid max två tillfällen under rundan får flytta bollen upp till en arsellängd (även i hål) Utmed rundan kommer du mötas av ett antal utmaningar som kan ge plus eller minus i protokollet.

Tävlingsformen är Individuell poängbogey, med shotgunstart kl.10:00 och vi avslutar med en välförtjänt middag till kvällen, gött party och en hejdundrande prisutdelning.