Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

JULBORD OCH SHOW MED LASSE HOLM

Vid några unika tillfällen serveras showjulbord med Lasse Holm. Vi får ta del av hans låtskatt tillsammans med sångerskan Johanna Beijbom.

Välkommen att festa loss med Lasse Holm och Johanna Beijbom. Vi står för ett delikat julbord som serveras medan Lasse och Johanna får oss alla att sjunga med i klassikerna. 

I ord och ton berättar Lasse om sina 50 år i den svenska musikens absoluta centrum. Han har haft över 70 låtar på svensktoppen, har vunnit den svenska Melodifestivalen fem gånger med bland andra ”Främling”, ”Eloise” och ”Bra vibrationer”. Med sig på scenen har han Skaraborgssångerskan Johanna Beijbom som bland annat kom 3:a i den Danska Melodifestivalen 2017 och har stått på otaliga scener runt om i Europa. Ackompanjerar gör Michael Bäck Band. Efter att Lasse avslutat sin show tar Johanna och partybandet Hitmaskinen över rodret med fartfylld musik och vi låter festen fortsätta in i natten.

Julbord och show med Lasse Holm serveras:
November 19 (slutsålt), 20, 26(slutsålt), 27 (slutsålt)
December 2, 3(slutsålt), 4, 9, 10, 11, 16, 17, 18 (slutsålt)

Pris fr. 995 kr per person.

Lägg till en fördrink! Christmas Cooler 100 kr

Pris paket med övernattning. del i dubbelrum och frukost från 1595 kr per person.

Enkelrumstillägg 300 kr per rum/natt.

Begränsat antal platser!